Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şahan Gökbakar'ın uçak paylaşımı üzerine THY konuya el attı
        2

        Şahan Gökbakar fazla ücret ödeyerek THY'den aldıgı Busıness Class bilet ile 1A sırasına oturunca camı olmayan bir yer olduğunu gördü.

        3

        Bunun üzerine Gökbakar, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile Türk Hava Yolları'nı eleştirdi. Ünlü komedyen TK2411 sefer sayılı Antalya-İstanbul uçağına 500 lira vererek Busıness bilet aldığını ancak uçakta bacak mesafesinin darlığı ve 1A koltuğunun camı olmaması nedeniyle THY'ye sert çıktı, kendisini camışa (Manda) benzetmiş ve şöyle demişti:

        4

        “THY ile gurur duyuyoruz, Avrupada aldığı ödüllerle başarılı bir marka amaaaaaa... Bu nedir yaaaa!!! Bugün TK2411 sefer sayılı Ant-Ist uçuşda 1A nolu BUSINESS KOLTUK.. Cam Yooook!! Bacak mesafesi yok!! 500tl bu koltuk!!! Yani baska sifatlar bulmadan sadece COOK AYIP demekle birakayim. Kapali kasa kamyonette kesime giden CAMIŞ mıyız biz!!! Dost acı söyler THY!! yakışmadı...

        5

        Yaşanan bu olay üzerine THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, Şahan Gökbakar'ı aradı ve olaya müdahale etti. Şahan Gökbakar ise bu kez sosyal medyadan şöyle bir paylaşım yaptı:

        6

        “Dün THY ile ilgili bir rahatsızlığımı paylaşmıştım. Bugün birçok yerde konuşulmuş haliyle...Benim gibi bir Bilkentli olan THY Yönetim Kurulu Başkanı M.İlker Aycı olaya bizzat müdahale etmiş.Ardında da THY Basın Müşaviri Yahya Üstün bey aradı ve bizzat konuyla ilgili üzüntülerini ve telafi isteklerini dile getirdi. Bu yaklaşım bile THY'nin nasıl doğru yönetildiğinin ve dünya markası olduğunu göstergesi oldu bana.Bu nezaket için teşekkürler cam olayını ise bu şekilde çözdük" (DHA)

        7
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ