Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağatay Ulusoy fırtınası esiyor
        1

        Son günlerde kadınlar arasında Çağatay Ulusoy fırtınası esiyor. Herkes onun etkisi altında.

        2

        “La Boom’da oturuyoruz, Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ girdi içeriye. Tüm kafalar ikisine döndü. Ama gözler tamamen Çağatay Ulusoy’da.

        3

        İnanılmaz bir karizması var. Nasıl da dikkatleri üzerine çekiyor. Evet Kıvanç Tatlıtuğ da acayip yakışıklı. Anlatılmaz bir yakışıklılık ama Çağatay’daki karizma herkesi kendine çekti.

        4

        Biz kadınlar zor tuttuk kendimizi. Sonra da zaten tutamayıp gittik yanına. Sarıldık, öptük, fotoğraflar çektirdik” diye anlatıyor 5 kadın heyecanla.

        5

        Ama nasıl heyecanlılar. Anlatamam size coşkularını. Sadece onlar değil, son günlerde kiminle konuşsam Çağatay Ulusoy’dan bahsediyor.

        6

        Hem “İçerde” dizisinden hem de Çağatay’dan. Tüm kadınlar inanılmaz etki altında. Dizi daha başlamadan fragman yayınlandığında da yazmıştım.

        7

        Çağatay Ulusoy kendini çok iyi yetiştirdi. Her dizisinde bambaşka biri olarak çıktı izleyici karşısına. Yani yapması gerekeni yaptı ve başarılı oldu. Bundan sonrası için de Çağatay Ulusoy hem dizi hem de sinema sektörü için kazanılmış inanılmaz bir isimdir.

        8

        Serenay Albüm yapmaz mı?

        Müzik yapımcıları, Serenay Sarıkaya’nın peşinde. Serenay Sarıkaya, dizi ve filmde söylediği şarkılarla herkesin beğenisini kazandı. Yapımcılar Serenay’a, “Ne istiyorsan varız. Gel albüm yapalım” diyor.

        9

        Hatta birçok mekân sahibi, Serenay Sarıkaya’ya sahnelerini açıyor. En son bir mekân sahibinden, “Serenay Sarıkaya kabul etsin, 300 bin TL ödeyeceğim” dedi.

        22
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ