Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuğba Altıntop: Lenf kanserine yakalandım
        1

        ‘La La’ albümüyle bugünlerde müzik listelerinde ‘Ben de varım’ diyen Tuğba Altıntop, ilk kez kansere yakalandığını açıkladı!

        2

        Akşam'ın habere göre, 2005 yıllarında Rafet El Roman ile sancılı bir boşanma sürecinden geçen ve o dönemde kızları Şevval ve Su’dan ayrı kalmak zorunda kalan Altıntop’un zor günleri vücudunda kanser hücreleri üretti.

        3

        43 KİLOYA DÜŞTÜM

        El Roman’ın çocuklarını Almanya’ya götürmesiyle o dönem kızlarına hasret kalan ünlü isim, lenf kanserine yakalandığını anlattı.

        4

        Bu hastalıkla 6 ay mücadele eden güzel şarkıcı, 43 kiloya düştüğünü anlatırken Rafet El Roman’ın ise bu durumu bilmesine rağmen yanında olmadığını söyledi.

        5

        Eski sağlığına kavuştuğunun da altını çizen Tuğba altıntop o dönemde bu rahatsızlığını öğrenince 1,5 aylık bir karavan tatiline çıktığını ve bu seyahatin kendisine çok iyi geldiğini belirtti.

        6

        İşte Tuğba Altıntop gibi kanseri yenen diğer ünlü isimler...

        10

        Eşi Mehmet Aslantuğ'un da desteği ile moralini hiç bozmadı. Eşinin ilgisini şu sözlerle dile getirdi; "Sevgi her şeyin ilacı oldu."

        11

        FİLİZ AKIN

        Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Filiz Akın, 2002'de kansere yakalandı. Kendisine konulan nazofarenks kanseri teşhisinden sonra uzun sure tedavi gördü ve hastalığı yenmeyi başardı.

        12

        Eşinden çok büyük destek gördüğünü söyleyen Akın, "Pozitif düşünün, moralinizi yüksek tutun, stres, sigara ve diğer etmenlere izin vermeyin" diyor.

        13

        OYA BAŞAR

        Usta oyuncu Oya Başar da meme kanseriyle savaşan ünlülerden.

        14

        Amerika'da ameliyat olan Başar, tedavi olduğu süreçte 'Saçlarımın dökülmesi hiç önemli değil. Çocuklarımın, benim, sevdiklerimin sağlığı yerinde olsun, başka hiçbir şey umurumda değil. Tiyatro oyunlarında en çirkin hale defalarca büründüm. Dolayısıyla saçlarımın dökülmesi hiç önemli değil' demişti.

        15

        YILDIZ TİLBE

        Rahatsızlanıp doktora gittiğinde rahim kanseri olduğunu öğrenen ünlü şarkıcının geçirdiği operasyonla rahmi alındı.

        16

        Hastalığı döneminde büyük bir aşk yaşadığını söyleyen sanatçı kanseri yendikten sonra gereksiz şeylere üzülmediğini belirtti.

        17

        DENİZ UĞUR

        Meme kanserine yakalanan Deniz Uğur, uzun süren kanser savaşını kazandı.

        18

        Tedavi sürecinde hayatında önemli değişiklik yapmadığını belirten ünlü oyuncu, sevenlerinin desteği ile kanseri yendiğini söyledi.