Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Binici'den Yazmeen Baker’e yanıt
        1

        Oyuncu sevgilisi Ahmet Kayakesen'den, kendisini rol arkadaşı Yazmeen Baker ile aldattığı iddiasıyla ayrılan ve aldatılma olayını sosyal medya hesabından duyuran Burcu Binici'den çarpıcı açıklamalar...

        2

        'Duymayan Kalmasın' programına telefonla bağlanan Yazmeen Baker, "Böyle bir aldatma olayı olmadı. Dizinin çekimleri şehir dışında gerçekleştiği için yapımcı bize bir otel kiraladı.

        3

        Ahmet Kayakesen’le birlikte bu otelde kaldık. Kayakesen’e diziyle ilgili mesajlar attım. Burcu Binici’nin konuyu abarttı. Binici bana telefon açtı, hatta sevgilisi Kayakesen’in yüzünü tırmaladı" dedi.

        4

        Baker’in bu açıklamalarının ardından canlı yayına bağlanan Burcu Binici, 10 yıldır oyunculuk sektöründe olduğunu ve bu piyasada herkesin kendisini tanıdığını söyledi.

        5

        Programın sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in Baker’in açıklamalarını hatırlatması üzerine Binici, "Özellikle tırmalama olayına çok şaşırdım.

        6

        Ahmet aralarında bir ilişki olduğunu kabul etmesine rağmen bu hanımefendi neden hala bu şekilde konuşuyor anlamak mümkün değil. Yaşananlardan dolayı rahatsızım.