Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Safiye Soyman: "Faik Bey’le ayrıldık"
        2

        Hayat arkadaşı Faik Öztürk’le ilgili sorular üzerine ünlü şarkıcı, ayrılık açıklaması yaptı.

        3

        Uzun yıllardır hayatını paylaştığı ve birlikte sahne aldığı Öztürk’le yollarını ayırdığını belirten Soyman, “Faik Bey’le ayrıldık. Sadece işlerimiz için bir aradayız. Özel hayatımızda ilişkimizi sonlandırdık” dedi.

        HT MAGAZİN

        4

        CANLI YAYINDA BARIŞTILAR!

        "Faik Öztürk ile ayrıldık" şeklinde bir açıklamaya imza atan Safiye Soyman, 'Duymayan Kalmasın' programına katıldı.

        5

        Yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyleyen Safiye Soyman, “Faik Bey’in işleri dolayısıyla bir araya gelme fırsatımız olmuyor. Öylesine yoğun bir tempoda çalışıyor ki beni ihmal ediyor.

        6

        Sadece işten işe, sahneden sahneye görüşüyoruz. Yakın zamanda Amerika’da konserlerim olacak beni oradan gelip alsın istiyorum. Elimden tutup geri getirsin istiyorum” şeklinde konuştu.

        7

        Safiye Soyman’ın bu açıklamalarından sonra canlı yayına bağlanan Faik Öztürk, Safiye Soyman’a olan aşkının ilk gün gibi sürdüğünü, 18 yıldır süren ilişkilerinde bu tarz şeylerin olabileceğini söyledikten sonra duygularını “Samimiyetle söyleyeyim 18 yıllık bir beraberlik var…

        8

        Onun tırnağını bir şeye değişmem. 18 yıl boyunca hiç tartışmadık ben bunca yıldır kendi ekmeğinin peşinde olan bir adamım. Bu zamanda adam gibi adam olup da karısına sahip çıkacak kişinin elini öperim.

        9

        Ben Safiye Soyman’ı çok seviyorum ben ona hiç bir şey demedim. Safiye’nin yanında çalışanlar var onların maliyetini karşılamak gerek, Safiye evinde çıkardığı çorabın yerini bilmez, ben ona Leydi gibi bakıyorum.

        10

        Uzun yolculuklardan hoşlanmıyorum ve bunu Safiye de bilir. 18 yıllık ilişkimizin temelinde sevgi, ekonomik yönden güçlü olmak ve saygı yatıyor. Bana onun kokusu yeter. Ona bir şey olsa Allah korusun onun yanında olacak adam benim, bunlar gönülden olacak şeyler, Amerika gezisiyle olacak şeyler değil” sözleriyle ifade etti.