Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin ‘Babamın Kanatları’ Boğaziçi Film Festivali’nde

        Uluslararası Antalya Film Festivali’nde jüri özel ödülü, en iyi yardımcı kadın oyuncu (Kübra Kip), en iyi ilk film, izleyici ödülü, en iyi müzik ve en iyi erkek oyuncu (Menderes Samancılar) ödüllerini kazanan ‘Babamın Kanatları’, 4. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde Atlas Sineması’nda seyirci karşısına çıktı. Gösterimde yönetmen Kıvanç Sezer, yapımcı Soner Alper ve oyuncular Menderes Samancılar ve Kübra Kip hazır bulundu.

        GENÇ YÖNETMENE ÖVGÜ

        Gösterimin ardından düzenlenen söyleşide konuşan yönetmen Kıvanç Sezer, “Filmi yaparken çıkış noktam Türkiye’de yaşanan iş cinayetleriydi ama asıl süreç gazetede üniversiteli genç bir öğrencinin öğrenim kredisini ödemek için inşaatta çalışırken öldüğü haberini okuduktan sonra başladı” dedi. Başrol oyuncusu Menderes Samancılar ise genç yönetmen Sezer’den övgüyle bahsederken “Genç yönetmenlerle çalışmak bizim için de iyi, unuttuğumuz, atladığımız pencereler açıyorlar. Kardeşimi tebrik ediyorum, yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

        ‘Babamın Kanatları’ medya sponsorluğunu Habertürk’ün üstlendiği 4. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali kapsamında gösterildi.

        HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ