Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kanye West-Kim Kardashian çifti ayrılıyor mu?
        1

        Çiftin bir süredir birbirlerinin boğazında olduğu zaten bilinen bir şeydi ancak son zamanlarda Kim Kardashian’ın boşanma avukatları ile görüştüğünü öğrenen Kanye West eşinin boşanmaması için resmen yalvardığı ortaya çıktı.

        2

        Aileye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre son birkaç aydır oldukça gerilimli olan ikilinin New York moda haftasında yaşanan krizden sonra çok az görüştükleri ortaya çıktı.

        3

        Son derece üzgün olan West, Kim ve çocuklar onun yanında olmadığı zaman her saniye mesaj atarken ve ararken Kim Kardashian’ın bunların sadece çok azına cevap verdiği ortaya çıktı.

        4

        Sürekli krizlerle gündeme gelen Kanye West son zamanlarda biraz durulmuş gözüküyor bunun arkasında yatan neden ise ünlü şarkıcının Kardashian ile olan evliliğinde yaşanan krizlerin yüksek sesle dile getirilmesi.

        5

        Aileye yakın bir isim yaptığı açıklama ile son olarak eşinin bazı boşanma avukatları ile görüştüğünü öğrenen West’in iyice kontrolünü yitirmiş ve panik olduğunu belirtildi.

        6

        Öte yandan Keeping Up With the Kardashians adlı televizyon şovunun son bölümünde, iki çocuk annesi Kim Kardashian, üçüncü bir çocuk daha istediği için iki farklı doktora muayene oldu. Sağlıklı bir üçüncü bebeğe sahip olma şansının ne olduğunu soran 36 yaşındaki yıldızın, doktorlardan aldığı cevaplar hoşuna gitmedi.

        7

        Kim Kardashian ilk olarak doktoru Paul Crane'e muayene oldu. Tetkikler sonucunda doktor Crane'in: "Plasentaya bağlı gelişecek bazı durumlar ölümünüze sebep olabilir." sözlerini duyan anne Kris Jenner: "Kanamadan ötürü ölebilirsin, aman tanrım!." diyerek tepki verdi.

        8

        Ünlü yıldız ikinci bir görüş almak için doğum uzmanı Andy Huang'a da muayene oldu. Doktor Huang da, Kim'in tekrar hamile kalması durumunda hayati risk taşıdığını, eğer üçüncü bir çocuk istiyorsa taşıyıcı annelik seçeneğini değerlendirmesi gerektiğini ünlü yıldıza söyledi.

        9