Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin HT MASA ekibi Ebru Şallı-Arda Turan iddialarını değelendirdi
        1

        HT MASA ekibi bu hafta sosyal medya hesapları hack’lenen Ebru Şallı’nın Arda Turan’la yazışmalarının ortaya dökülmesini, Gökhan Özen-Selen Sevigen çiftinin boşanma kararını, Sibel Can’ın mahkeme kararıyla 6 yaş gençleşmesini ve Meryem Uzerli’nin yaptığı çok konuşulan “Doğru adamı seçemiyorum” açıklamasını masaya yatırdı

        2

        Ebru Şallı’nın sosyal medya hesaplarının hack’lenmesinin ardından Arda Turan’la yazışmalarının ortaya dökülmesi haftanın en çok konuşulan olayıydı. Olayın ardından Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan’ın ayrıldığı iddia ediliyor. Ebru Şallı-Arda Turan yazışmaları, söylendiği gibi bir aşka işaret ediyor mu sizce?

        3

        Oben Budak: Bence bir ara bir yakınlaşma olmuş, Arda da bunu ilerletmeye çalışıyor. Ama Ebru kibarlıkla konuyu ilerletmiyor işte. Arda’nın zorlamasını anlayabiliyorum. Ebru Şallı aşırı seksi bir kadın, kim olsa diretirdi.

        4

        İpek Durkal: Ben o yazışmalardan ilişki ya da aşk gibi bir tümevarıma gidemedim ama Ebru Şallı’nın açıklamasından sonra “Bir flört var galiba” diye düşündüm. Aksi halde bir kadın neden iki çocuk annesi olduğuna vurgu yapıp, bana dokunmayın mesajı versin ki? Neticede Ebru Şallı, Sinan Akçıl ve Cem Yılmaz ilişkilerini yaşarken de o iki çocuk orada duruyordu.

        5

        Kadir Kaymakçı: Ebru Şallı’nın Cem Yılmaz’la ilişkisinin devam ettiği haberlerinin çıkmasının hemen üzerine bu hack’lenme olayı ve Arda Turan’la mesajlaşmalarının ortaya çıkması ilginç! İyice paranoyak olduk. Sürekli öküzün altında buzağı arıyoruz ve bu mesajlaşmaların sızmasının altında bir buzağı olabileceği ihtimali kafamdan gitmiyor!

        6

        Esin Övet: Kim olursa olsun insanların sosyal medya hesaplarının bu tarz ortaya savrulması çok kötü bir durum. Ben özellikle, “Oh olsun” diyen ya da “Vay be Ebru’ya bak” diyen kadınlara takılıyorum. Yahu Ebru, Ayşe, Fatma.... Fark etmez. Bu sizin başınıza gelse hoş mu? Bence çok kötü bir durum. Arda Turan’ın Aslıhan Doğan ile ayrıldığı aylardır konuşuluyor ama ikili bunu hep reddediyor. Bu ayrılık muhabbeti yeni değil.

        7

        Bülent İpek: Özel yazışmaların deşifre edilmesi çok çirkin ve aynı zamanda suç. Ancak yazışmaların doğruluğunu kabul edip, üzerine kendileri yorum yaptıkları için bize de yorum hakkı doğuyor. Yazışmalardan anladığımız kadarıyla ya arkadaşlıkları çok samimi ya da Arda Turan, Ebru Şallı’ya bazı hisler besliyor. İkincisi bana daha olası geldi. Zaten Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan da üç hafta önce ayrılmışlar.

        8

        Turan’ın sevgilisi Aslıhan Doğan’dan ayrıldığı konuşuluyor.

        9

        ‘MEDENİCE AYRILIKLARI ÖRNEK OLMALI’

        Gökhan Özen ve Selen Sevigen boşanma kararı aldıklarını açıkladılar. Gözlerden uzak, mutlu bir ilişki yaşadıkları düşünülen ikilinin evliliği neden bitti? Gökhan Özen boşanmanın ardından eski popülaritesini yakalar mı?

        10

        O.B.: Popülariteyi yitirmenin sorumlusunun evlilik olduğunu sanmıyorum. Bir süredir hit olacak şarkı çıkarmadı kendisi. Müzik adına iyi bir şekilde besleyemediği bir dünyada popülerliğini kaybetmesi doğal.

        11

        İ.D.: Evliliğin neden bittiğinin yanıtı kendilerinde. Geçen yıl ikinci kez baba olan Gökhan Özen, mutluluğunu ve iç huzurunu anlatmıştı bir röportajında. Demek ki ya bir şeyler aynı devam etmedi ya da Gökhan Özen yalan söylüyordu. Özen eğer iyi bir şarkı yakalarsa popülaritesini de yakalar. Yeter ki açık denizlerde kaybolmasın.

        12

        K.K.: İlişkilerini gözden uzak yaşayan ünlülerin mutlu olacağı bir yanılsama! Aşk, evlilik gibi durumlar ayrı birer dünya... Herkes için ayrı dinamikleri var. Gökhan Özen-Selen Sevigen çiftinin ilişkisinde de bizim bilmediğimiz onlarca değişken yüzünden bu dinamikler zarar görmüş anlaşılan. Gökhan Özen’in eski popülaritesini yakalaması bence zor!

        13

        E.Ö.: Gerçekten duyduğum an çok üzüldüm ve şaşırdım. Çünkü güzel bir evlilikleri ve yuvaları vardı. Demek ki evlilik kurumunu kurtarmaya yetmemiş bazı şeyler. ‘Göz önünde olunca evlilik yürümüyor’ tezi burada çürümüş oluyor.

        14

        B.İ.: Esin kadar beni de çok şaşırtan bir boşanma açıklaması oldu. O kadar uzun zamandır gözden uzaklardı ki, sessizliğin nedeni iyi gitmeyen evlilikmiş demek ki. Ancak güzel olan, örnek olacak şekilde medenice ayrılabilmeleri. Gökhan ve Selen düzgün bir boşanma süreci geçirecek gibiler.

        15

        ‘HEP KİLO VERİYORDU, BU KEZ DE YAŞ VERMİŞ’

        Sibel Can, mahkeme kararıyla 6 yaş gençleşti. Ünlü şarkıcı neden böyle bir düzeltme yapma ihtiyacı hissetmiş olabilir?

        16

        O.B.: Bu yaş kompleksi hiçbir zaman bitmeyecek galiba. Genç kalmanın yolu nüfus kâğıdından geçmiyor. Beslenmesine dikkat etmeli. Beslenme yöntemini değiştirirse olduğundan genç gösterecek. Kimse bunu ona söylemiyor mu?

        17

        İ.D.: Sibel Can’ın nüfus cüzdanında kendi doğum yılı yazmıyor ki. Babası sahneye çıkabilsin diye büyütmüştü yaşını. O da şimdi kendi doğum yılını geri almış. Ben olsam ben de aynısını yapardım. Yaşanmamış yılları niye taşısın sırtında?

        18

        K.K.: Hep kilo verecek değil ya, bu sefer de yaş vermiş. Nice nice yıllara Sibel Hanım, darısı diğer sanatçılarımızın başına.

        19

        E.Ö.: Sibel Can bu durumu kendine çok sorun ediyordu. Şükür değişti, rahatladı. Hepimiz derin bir nefes alalım.

        20

        B.İ.: Sibel Can bir dönemin Aleyna Tilki’si idi. 14 yaşındayken yaşı büyütülerek kulüp ve gazinolarda sahneye çıkıp dans ediyordu. O zamanki mahkeme, yaşını büyütürken şimdiki mahkeme tekrar küçülttüyse mahkemelerden birinin kararı yanlış. 14 yaşındayken yaşını büyüten mahkeme, Sibel Can’a sormuş mu? O kararı veren üyeleri eleştirmeliyiz. Şimdiki, geçmişte yapılan yanlış yargının düzeltilmesi bence.

        21

        ‘SORUN MERYEM’DE DEĞİL ERKEKLERDE’

        Sevgilisi Alp Özcan’dan ayrılan Meryem Uzerli’nin “Doğru adamı seçemiyorum” açıklaması gündem oldu. Uzerli ilişkilerinde neyi yanlış yapıyor acaba?

        22

        O.B.: Onun bir suçu yok ki. İlk başta herkes bir mutluluk abidesi gibi davranıyor, aşk adamını oynuyor. Birkaç haftaya ortamın kokusu değişiyor. Belki ‘âşığım’ diye haykırmak için biraz erkenci davranıyor olabilir. Acele etmesin.

        23

        İ.D.: Uzerli bir şeyi yanlış yapmıyor, adamlar yanlış. İşin fenası, kadınların tüm şifrelerini çözen bu adamlar, benim diyen oyuncudan daha iyi oyuncu.

        24

        K.K.: Altın Kelebek gecesinin en güzel birkaç dakikası Meryem’in sahneye çıktığı anlardı. Esprisi de nefisti. İlişkilerde kim hep doğruyu yaptığını iddia edebilir ki?

        25

        E.Ö.: Ah Meryem vah Meryem! Ülkemizde çok kadın bu durumda. Yaralı... Maalesef yanlış erkek seçiyorlar önce. Sonradan doğruyu buluyor birçok kişi. Meryem de o çoğunluğun içinde. Asıl soru şu: Kalbinle mi hareket ediyorsun mantığınla mı? Mantıkla hareket eden kadınlar üzülmez ama onların da hep bir şeyleri eksiktir.

        26

        B.İ.: Meryem Uzerli bu konuşmasıyla katıldığı ödül törenini renklendirdi. İşte bize böyle samimi ve esprili, kendisiyle dalga geçebilen ünlüler lazım. Meryem bu yüzden seviliyor. Herkesin bildiğini saklamaya çalışsa, yapay gülücükler gösterse sıradan ünlü olurdu. O yüzden tek diziyle bile bu kadar zamandır zirevede durabiliyor.

        27