Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Buse Terim'e sosyal medyadan hakarete hapis cezası
        1

        Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı için sosyal medyada ağır hakaretlerde bulunan Anıl D., 3 ay 19 gün hapis cezasına çarptırıldı.

        2

        Sabah Gazetesi'nden Ali Araslı'nın haberine göre, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı'ya (26) sosyal medya hesabından ağır hakaretlerde bulunan Anıl D., hapis cezasına çarptırıldı.

        3

        Ünlü bir kot firmasında yönetici olarak çalışan Anıl D. (26), geçtiğimiz yıl Twitter hesabından "....sen de o...ç... oluyorsun" ve "...karısı o...dur" şeklinde ağır hakaret içeren paylaşımlarda bulunmuştu.

        4

        Anıl D. hakkında Bahçekapılı'ya ağır hakaret ettiği gerekçesiyle 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

        5

        'ÇOK PİŞMANIM' DEDİ AMA...

        Buse Terim Bahçekapılı savcılığın uzlaşma teklifini kabul etmedi. Anıl D., "Suçu kabul ediyorum. Yaptığımdan dolayı çok pişmanım, kendisinden özür diliyorum" dedi. Mahkeme de Anıl D.'yi 3 ay 19 gün hapis cezasına çarptırdı. Sanığa 5 yıl süreyle denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasına karar veren mahkeme, hapis cezasını hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi.

        6