Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yıldız Tilbe umre sonrası tarzını değiştirdi
        1

        Umre ziyaretini tamamlayan Yıldız Tilbe dün akşam sahnedeydi.

        2

        Geçtiğimiz günlerde Umre'ye giden Yıldız Tilbe, yeni saç stili ve kahverengiye boyattığı saçlarıyla dikkati çekti.

        3

        Renkli kıyafet seçimiyle bilinen Tilbe'nin, Umre dönüşü sahnede sade kıyafet seçmesi gözlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcı, tüm ısrarlara rağmen röportaj vermek istemedi. (Cadde)

        4

        Yıldız Tilbe Umre ziyareti sonrası sosyal medya hesabı üzerinden duygularını şu sözlerle anlatmıştı:

        5

        "Dünyanın en güzel en özel şehrindeyim. Mekke'deyim çok şükür. Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah. Buralar 33 derece sıcacık her anlamda. Valla buralara gençken gelmek lazım.

        6

        Benim yaşlarda gelince geç geldiğini anlıyor, 'Keşke daha önce gelseydim' diyor insan. Burada dünyanın her yerinden, her renkte her boyda her dilde her çeşit insan var. Hepsinin amacı dileği aynı" ifadelerini kullandı.

        7

        Ünlü şarkıcı, "Görmeyen birine güneşin sarısı, ağacın yeşili, gülün kırmızı, ayın ışığını ne kadar anlatabilirsek ben de o kadar anlatabilirim. Buraları görmelisiniz, anlatılır gibi değil.

        8

        Yaşamalısınız buraları ki anlamış olunsun inşallah. Allah, isteyen herkese nasip etsin. Kendimi eşsiz hissediyorum hislerimin eşi yok olamaz" sözleriyle, duygularını ifade etti.

        9

        Pop müziğin başarılı ismi, Twitter üzerinden"Aklıma gelene gelmeyene hepinize hepimize dua ettim. Allah sizin de dualarınızı kabul etsin. Kimin duası kabul olur Allah bilir. Emekli olmaya yakın Hacı da olacağım inşallah" mesajını yayımladı.