Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Reşat Balcıoğlu: "Rafet bu kez sert kayaya çarptı"
        1

        HT MASA

        Tuvana Türkay ve Rafet El Roman arasında sular durulmuyor. El Roman, düet yaptığı güzel oyuncuya “Seninle her şey çok heyecanlı” diye seslendi ama Türkay, Rafet El Roman’la ve iddia edildiği gibi Alper Potuk’la ilişki yaşamadığını söyleyerek kapıları kapattı. Rafet El Roman’ın sonraki hamlesi ne olur sizce?

        2

        Oben Budak: Rafet’in hamlesi ne olursa olsun da, ayrılık zamanı gelince kadını çıldırtmasın. Bir ilişkisinden sesssiz sedasız ayrılamamış bir adamın yeni ilişkisinin de ateşli geçeceği kesin.

        3

        Esin Övet: Rafet El Roman, çözülemeyen bir bulmaca gibi... Ben artık Rafet’in aşklarını, kadınlarını çözemiyorum. Çünkü eğer Rafet bulmacasını çözmeye girersem düğümleniyorum. Çözebilene aşk olsun...

        4

        Kadir Kaymakçı: Son günlerin en boş ‘düet’i bu bence!

        5

        İpek Durkal: Daha önce Enbe Orkestrası’yla da şarkı söyleyen Tuvana Türkay, şimdi Rafet El Roman’la düet yapacak. Benim anladığım, Rafet El Roman hem bu şarkının reklamını yapmaya çalıştı hem de dikkatleri olaylı boşandığı Ceren Kaplakarslan’ın üzerinden çekmeye çalıştı. Galiba tüm bunları yaparken kendisini, Tuvana Türkay’ın peşinden koşan adam durumuna düşürebileceğini hesap etmedi.

        6

        Reşat Balcıoğlu: Rafet, Tuvana’ya ufaktan yazmış, Tuvana Hanım da hiç yüz vermemiş. İşin özü bu... Rafet herhalde düet yaptığı güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğini sanıyor hâlâ ama bu kez sert kayaya çarpmış.

        7

        Bülent İpek: Rafet’in bir sonraki hamlesi düet yaptıkları şarkıya romantik bir klip çekmek olur. Tuvana Türkay, Rafet El Roman’ın yanındayken sevgili izlenimi veriyor, aşk sorularını duymazdan geliyor, romantik bakışlarla poz veriyor. Sonra tek başına gazetecilere haber gönderiyor, ‘Sevgili değiliz’ diyerek... Her neyseniz karar verin, milleti oyalamayın. Bir süre sonra düetinizle de kimse ilgilenmez.

        8
        9