Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melis Kaygılaroğlu kızı Ada'nın doğumunu anlattı
        1

        5 Aralık'ta kızını dünyaya getiren oyuncu Melis Kaygılaroğlu hastaneden taburcu oldu.

        2

        Melis Kaygılaoğlu, doğum sürecini sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Çiçeği burnunda anne duygusal bir yazı kaleme aldı...

        3

        "Çok acayipti. Çok garipti. Çok doğa üstü bir durumdu. Çok uzun saatler için hayat durdu. Çok korkutucuydu. Çok uzundu. İnanın benim için çok çok uzundu. 20 saate yakın bir sürecim vardı. 'Ah ne güzel geliyorsun sancı' demekle başlayan, bizi 'geliyor' haberiyle sevinç çığlıkları atmaya başladığımız bir süreç 20 saatin sonunda çok deli bir durum oldu."

        4

        "Epiduralsiz normal doğum yaptım. Evet hayatta mütevazi asla olamayacağım ve her sorulduğunda 'evet yaptım!' diyeceğim tek şey sanırım... Ama o kadar pes etmeye yakındım ki. O kadar vazgeçmeye çalıştım ki. Çünkü çekinmeden söyleyebilirim, o kadar canım acıdı ki... İşte bu noktada hayatım boyunca unutmayacağım teşekkürler geliyor..."

        5

        "Öncelikle kocam, neden ondan çocuk yaptığımı her an bana hatırlatan kocam Uraz... Hayatım boyunca hiç bir zaman unutmayacağım bunu. Hiç pes etmeden, hiç elimi bırakmadan, beni öpmek ve koklamaktan ve sevdigini söylemekten hiç vazgeçmeden şu hayatta 'adamım ben' diyen milyon tane adamın beceremeceğine emin olduğum bir dirayet gösterdi. Bir an kaçmadı. Sen kızımla benim başımıza gelen en güzel şeysin..."

        6

        "Sonrasında annem... Hani derler ya analık öyle bişi. Öyleymiş... Ne soğukkanlılıktı o! Benimle ağladı, benimle eğildi, benimle kalktı. Bütün sancı sürecimde elimi tutmaktan asla vazgeçmedi. Annem... Anam..."

        7

        Ve Selenay Atabaş Güven... Ne desem az... Kelimeler yetmez. Çünkü işi bu değildi. Onun sadece kalbi bu. Hiç birini yapmak zorunda olmadığı o kadar şey yaptı ki... Abartısız 10 saat boyunca elini belimden çekmedi... Neler yaptım, neler söyledim, hiç birini duymadı ve resmen doğurttu... İnanılmazdı... İnanılmaz...Bir ömür ne istesen yapmayacağım şey yok senin için."

        8

        "Sevgili doktorum ve ekibi bu yolculukta verdigim en doğru kararmış bir kez daha anladım. Beni dinlese çok başka sonuçlanırdı ama o asla bana güvenmekten vazgeçmedi. Bir an düşünmedi. Müthişti!"

        9

        "Ve son olarak kimler vardı kimler yoktu benim aklımda değil ama kapıda gerçekten benimle bütün acıları çeken öyle büyük bir aile vardı ki... Hayattaki en büyük şansım onlar. Ada'nın en büyük şansı onlar... Hepinizden Allah razı olsun. Başka bişi demem mümkün değil."