Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimler İstanbul'daki bombalı saldırıya tepki gösterdi
        1

        HADİSE

        Ben bu acıyı tarif edecek bir kelime bilmiyorum... Mübarek Kandil günü bize bu acıyı yaşantıları Allah kahretsin! Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum...

        2

        CEM YILMAZ

        Teröre, insanı hiçe sayan bu kafaya lanet olsun. Böyle acılarda sessiz kalmak her şeyi anlatır sanıyorum ama olmuyor. Allah sabır versin.

        3

        ŞAHAN GÖKBAKAR

        Allah yardımcımız olsun... Cok sayida Polismizin sehit oldugu haberleri geliyor. Insallah asli yoktur.. Terore Lanet olsun. Allah kahretsin... Yaziklar olsun.!

        4

        TUBA BÜYÜKÜSTÜN

        Biz yas tutmak zorunda bırakılmayı sevmiyoruz. Bunu sevdiğimizi sanmasınlar... Biz nefreti sevmiyoruz, sevdiğimizi sanmasınlar. Biz içine sokulmak istendiğimiz karanlığı istemiyoruz, istediğimizi sanmasınlar...

        5

        ŞAHAN GÖKBAKAR

        Polis ve sivil tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu gibi hain saldırılar bizi daha da kenetliyor. Herzaman olduğu gibi, bugun de #PolisiminYanindayim

        6

        MUSTAFA CECELİ

        #PolisiminYanındayım. Bizlerin güvenliği için canını ortaya koyan polislerimizin her zaman yanındayız. Bu mübarek günde Şenlikköy Polis Merkezini başsağlığı için ziyaret ettik. Misafirperver ve kahraman polislerimize minnettarız..

        7

        TARKAN

        Ne kadar üzgün olduğumu, içimin nasıl sızladığını, yandığını anlatamam.
        Ne zaman bitecek bu ölümler? Ne zaman kavuşacağız huzura?
        Ne zaman güne umutla uyanacağız?
        Yazıktır bu ülkeye, yazıktır bu millete.
        Kelimeler acımı ifade etmeğe aciz ve yetersiz kalıyor artık.
        Bu hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden onca masum insanın aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyor, terörü bir kez daha lanetliyorum.

        8

        HANDE YENER

        #PolisiminYanındayım Dün gece İstanbul'da yapılan hain ve alçak terör saldırısında bir çok polis kardeşimiz şehit olmuştur. Bir çok polisimiz de yaralanarak gazi unvanını almıştır. Saldırıda sivil kayıplarımız da vardır.Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız.Hepimiz sokağa çıkıp, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan en yakınımızdaki polisimizle bir araya gelip onlara başsağlığı diliyoruz, Mevlid kandillerini tebrik ediyoruz. Sosyal medyada #PolisiminYanındayım etiketiyle onlara destek oluyoruz.

        9

        SİNAN AKÇIL

        Gel bakalım,sıkıyorsa yık bakalım,POLİSİME gücün yetiyor mu arkadan vurmasan,kalleşlik yapmasan söyle bakalım? Polisimin askerimin yanındayım. Hayırlı kandiller olsun..

        10

        MURAT YILDIRIM

        #polisiminyanındayım Sizlere ihtiyacımız var dedi...Hayır insan olamadığımız için bizlerin sizlere gereksinimi var.

        11

        FAHRİYE EVCEN

        Siz insanliktan nasibini alamamış hainler, bunca masumun bedduasını alarak zaten bi yere varamayacaksınız.. Şehitlerimize allahtan rahmet, ailelerine başsağlıgı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

        12

        İDO TATLISES

        #polisiminyanindayim (Fotoğraf eskidir. Başka anlamlar çıkarmayınız.)

        13

        TOLGAHAN SAYIŞMAN

        Polisimin Yanındayım. Dün o acı olayı yaşamasaydık bugün Stutgart'ta ki gurbetçi sevenlerimizle buluşabilecektik.Ancak bugün en cok yanında olmamız gereken insanlar bizim için gözünü kırpmadan canını feda eden Polislerimiz.Umarım bu acı tekrar yaşanmaz.Allah şehitlerimize rahmet eylesin yaralılara acil şifalar versin; birliğimizi ,dirliğmizi bozmaya çalışanları helak etsin! Türkiye Cumhuriyeti'nin yardımcısı olsun.

        14

        İBRAHİM TATLISES

        Mübarek Mevlid Kandili'nde içimiz yanıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Allah birliğimizi ve dirliğimizi korusun, ülkemizde yaşanan kara günler son bulsun inşALLAH...

        15

        BURAK ÖZÇİVİT

        Teröre de, bunları yapanlara da lanet olsun.Bu hainlik hiçbir zaman yanınıza kalmayacak.Ülkemiz dimdik ayakta durmaya devam edecek.Şehitlerimize Allah'tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum. #basimizsagolsun

        16

        LİNDSAY LOHAN

        Terörü lanetliyoruz. Gerçeğin bu olduğunu bilmenizi istiyorum. Kalbim bu akşam, İstanbul'da.

        17

        ECE ERKEN
        Kimin canını yakıyorsanız sizin canınız 1000 kere daha fazla yansın! Allah belanızı versin!!!!! geberin!!! Allah korusun bizi!!!

        18

        ENGİN ALTAN DÜZYATAN

        Bayrak inmez. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Bu hain saldırıyı ve destekçilerini lanetliyorum.

        22

        SEREN SERENGİL

        Bu topraklar çok hain gördü ama bilinmeli ki; Türk milleti hepsini tarihe gömdü.

        23

        GİZEM KARACA

        Yeter artık! Diken üstünde yaşıyoruz, her patlama haberinde telefonlara sarılıp yakınlarımızı arıyoruz. Havalimanlarından korkuyoruz, tren garlarında tedirginiz, kalabalık içine girmeye çekiniyoruz. Nasıl olacak... nasıl? Şehitlerimizin, yaralılarımızın ailelerine Allah sabır versin.

        24

        RIZA KOCAOĞLU

        Of off umarım kimseye bişey olmaz, merak eden arkadaşlar ölmedik ama iyide değiliz, acil şifalar memleketime

        28

        GÜLŞEN

        Bu acılar son bulsun artık. Terörü lanetliyoruz. Polisimizin yanındayız.

        29

        AMANDA CERNY

        "İstanbul'da son zamanlarda yaşanan terör olayları gösteriyor ki, dünya karanlık bir yer haline gelebilir. Fakat her durumda bir ışık bulmak ve bu ışığı yaymak bizim görevimizdir. Enerji bulaşıcıdır! Sevin, kimseye yanlış yamayın. Çünkü günün sonunda, hepimiz insanız ve hepimiz eşitiz. Hangi ırk, din ve cinsiyet olduğunuzun bir önemi yok… Sizden farklı olana saygı duyun. Bu değişim için umut edeceğim, bu söylediklerim bir kişiye bile ilham verse bile, bu bir ilerleme sayılır"

        30

        ESRA EROL
        Tüm yaralı polislerimize acil şifalar dilerim. Aileleri şimdi perişandır. Allah sabır versin. İnşallah acı haberler almayız.

        34

        BURCU ÇETİNKAYA

        Başaramayacaksınız! Ezanlarımızı susturamayacak, bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Terörle korkutamayacaksınız. Rabb'im bize vatan bütünlüğü ve tüm ayrılıkları, kavgaları unutup kenetlenme gücü versin. Terörün kökü kurusun. Hain saldırıyı kınıyor ve yaralılarımıza acil şifa, şehitlerimizin yakınlarına da sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.

        35

        SARP APAK

        Stada giriş yaptığımız kapı.. Orada her defasında karşılaştığımız gencecik emniyet mensubu kardeşlerimiz.. Çoğu zaman ayak üstü şakalaştığımız gencecik, gözleri neşeyle parıldayan dostlarımız.. Oradan tesadüf eseri geçen güzeller güzeli arkadaşlarımız.. Mekanınız cennet olsun. Teröre lanet olsun

        36

        MURAT BOZ

        Şehitlerimize Allahtan rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

        37

        ASLI ENVER

        Terörü lanetliyoruz.

        38

        ÖZGE ULUSOY

        O kadar şerefsizler ki... Mevlid kandili öncesi vurmak yürekleri daha da dağlamak istediler... Köklerinin kuruması için tüm kalbinizle dua edin... Allah kalbi temizlerin her dileğini kabul eder kandillerde... Terörü lanetliyoruz.

        39

        ÖZGE BORAK

        Teröre lanet olsun... Şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bir daha bu acılar yaşanmasın...