Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu'nu evlendirdi
        1

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Ali Ağaoğlu’nın kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi.

        2

        Düğünde duygulanan Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu ile bol bol dans etti. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

        3

        600 SEÇKİN DAVETLİ KATILDI

        Evlilik cüzdanı geline, köşk damada! Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Koray Kırcal’la dünya evine girdi.

        4

        Serdar Ortaç’ın sahne aldığı Çırağan Sarayı’ndaki görkemli düğüne iş, sanat ve medya dünyasından 600 davetli katıldı.

        5

        Sena Ağaoğlu, Zuhair Murad imzalı, 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliğiyle göz kamaştırdı.

        6

        Gece boyunca yerinde oturmayan ünlü işadamı, damadına Emirgan’da 30 milyon TL’ye satın aldığı üç katlı köşkü hediye etti.

        7

        Gelinle damat, özel olarak hazırlanan 5 katlı devasa pastayı güçlükle kesti. Düğün için Çırağan Sarayı’nda kendisine ayrılan odaya sığamayan Sena Ağaoğlu için geceliği 50 bin dolar olan Sultan Süit odası açtırıldı.

        8

        Ağaoğlu, damadıyla tanışma hikâyesini, “Ortaköy’deki evime geldiğinde, elime tüfeği alıp bir şarjör boşalttım. Maşallah bizim damatta tepki yok. Dimdik durunca kızıma layık bir genç diye düşünerek tanıştım” sözleriyle anlattı.

        9

        Ali Ağaoğlu'nun damadına düğün hediyesi olarak Emirgan'daki 8 milyon dolar değerindeki yalının tapusunu vermesinden sonra Kırcal Ailesi'nin düğün hediyeleri de belli oldu.

        10

        Günaydın'da yer alan habere göre, Mustafa Kırcal 23 yaşındaki gelini Sena Ağaoğlu'na yaşı kadar yani 23 kilo altın taktı. Anne Hülya Kırcal ise geline 1 milyon euroluk mücevher taktı.

        11

        Altının gramı 128 lira olarak hesaplanırsa 23 kilo altının değeri 2 milyon 944 bin lira ediyor. Gelinlik için Zuhair Murad'a 300 bin euro ödediği konuşulan Kırcal, oğlunun eşine hediye etmesi için 450 bin euroluk 10 karatlık bir tektaş ile 450 bin euroluk bir de gerdanlık satın aldı.

        12

        Öte yandan Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal hakkında merak edilenler de ortaya çıkmaya başladı. Bursa'nın ileri gelen ailelerinden Mustafa-Hülya Kırcal'ın oğlu olan Koray Kırcal, genç yaşına rağmen 5 üniversitede eğitim gördü. Koç Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Kırcal'ın, Oxford Üniversitesi'nde İngiliz dili edebiyatı, Georgetown Üniversitesi'nde halkla ilişkiler, Yale Üniversitesi'nde ekonomi ve Kaliforniya Üniversitesi'nde yönetim alanında tahsil gördüğü öğrenildi.