Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melek kaçırılıyor
        1

        Celal’in Sarp ve Melek arasındaki ilişkiyi öğrenip çılgına döneceği “İçerde”ye, yaşananlardan habersiz tatile çıkmaya hazırlanan Melek’in Coşkun’un adamları tarafından kaçırılması damga vuracak

        2

        SHOW TV’nin milyonları ekrana kilitleyen dizisi “İçerde”, sürprizlerle örülü, heyecan yüklü bir bölümle daha karşımızda. Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapabileceğini düşünmektedir.

        3

        Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelidir. Melek’in Celal’le arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisini söyler. Celal duyduklarına inanamaz, çılgına döner. Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder. Melek bavullarını toplamış, seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp’ı arar, iki bileti olduğunu söyleyip kendisiyle gelmesini ister.

        4

        Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder. Melek bavullarını toplamış, seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp’ı arar, iki bileti olduğunu söyleyip kendisiyle gelmesini ister.

        5

        Ancak Melek’in tahmin etmediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır. Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar. Başına geleceklerden habersiz olan Sarp, Davut’un deposuna getirilir…

        HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ