Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Derici, hastaneye kaldırıldı!

        Kanal D'de yayınlanan 'İrem Derici'yle Eğlenmene Bak' adlı yarışmayı sunan popçu, akşamüstü yeniden barıştığı sevgilisi Lider Şahin'le Sancaktepe'deki stüdyoya gitti.

        Programın yarışmacıları Arto, Murat Güneş, Tuğçe Tayfur, Toprak Sağlam ve Hülya Polat da çekim için hazır bekliyordu. Ancak çekime 15 dakika kala İrem Derici, rahatsızlandı. Kalbinin sıkıştığını söyleyen Derici'yi sevgilisi ve ekibi hastaneye kaldırdı.

        Medyatava'nın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde Lider Şahin'le ayrıldığı dönemde de bir çekimin yine Derici fenalaştığı için iptal edildiği öğrenildi. Ünlü popçu, geçen haftalarda gündeme gelen 'çok fazla zayıfladığı için Nişantaşı'nda bir klinikte serum tedavisi gördüğü' iddiasını sert bir dille yalanlamıştı.

        REKLAM

        İREM DERİCİ'DEN AÇIKLAMA

        Ünlü popçu geçirdiği rahatsızlık sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Derici, "Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. Aşırı sıcak, stres, koşturmaca, uykusuzluk derken tansiyon yerlere düştü, bende acile düştüm. Android değiliz en nihayetinde. Şu an gayet iyiyim doktorun verdiği raporu sakince eve bıraktım ve Bodrum'a konsere gidiyorum, Benim ilacım şarkı söylemek doktor civanım! Merak eden herkesi öpüyorum dualarınızla "Bana hiçbir şey olmaz" notunu paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ