Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 23 yıllık evlilik tek celsede bitti

        Serdar KULAKSIZ / Özge EĞRİKAR / AHT

        Ünlü şarkıcı Seden Gürel ile yapımcı-müzisyen eşi Aykut Gürel, geçtiğimiz günlerde 23 yıllık evliliklerini bitirme kararı almıştı. İlk olarak evlerini ayırdıklarını Aykut Gürel, "Evlilikler belli bir süreden sonra bitiyor. Biz 23 yıl sürdürdük ama artık gitmiyor. Seden Hanım'la uzun zamandır özel sorunlarımız vardı. Boşanmak istediğini söyledi, Birbirimize daha fazla zarar vermemek için ayrılık kararı aldık ve evlerimizi ayırdık. 6 aydır ayrı yaşıyoruz. Bizim 23 ve 25 yaşlarında iki evladımız var. Seden Hanım'ı zaman zaman kırdığımı biliyorum ama o ölene kadar benim hayatımda olacak.

        Kendisine olan saygım ve sevgim sonsuzdur. Aramızda mal-mülk paylaşımı gibi bir şey olmayacak. Benim olan her şey onundur. Ben bankadaki hesaplarımı bile bilmem. Boşanmamızın nedeni asla üçüncü bir kişi değil" açıklamasını yapmıştı.

        Arka kapıdan evli girip boşanmış olarak çıktılar

        Gürel çifti, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmayla 23 yıllık "resmi" birlikteliklerini sonlandırdı. Duruşmaya Seden Güürel Aykut Gürel avukatlarıyla birlikte katıldı. Çift, duruşma salonuna, herkesin yaptığı gibi "ön kapı" yerine, hakimlerin kullandığı "arka kapı"dan girdi. Boşanma taleplerini bir kez de hakim karşısında yineleyen çift, birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi-manevi tazminat taleplerinin olmadığını belirtti. Mahkeme de çifti tek celsede boşadı. Ünlü çift, duruşma salonunu yine arka kapıdan terk etti. Çiftin oldukça moralsiz oldukları görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ