Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Barbaros Şansal'dan haber var

        Halk TV'de telefonla katıldığı programdan sonra evinden sivil polisler tarafından alındığı iddia edilen Barbaros Şansal'a ulaşılamaması sosyal medyayı salladı.

        Şansal'ın Emniyet'te de kaydının olmaması, sevenlerini merak içinde bıraktı.

        Dün Halk TV spikeri Lale Özan Arslan'ı arayan Şansal, ''Kapımda polisler var, sanırım gözaltına alacaklar'' dedi. "İnternet bağlantım da kesildi'' diyen Şansal bu sözlerinin ardından, Halk TV ile bağlantısı koptu.

        Şansal, Hayko Bağdat, Behzat Ç, Onur Akay gibi ünlü isimlerle birlikte TGB'ye yapılan operasyona sert tepki göstermiş attıkları tweetler haber sitelerinde yayınlanmıştı.

        Barbaros Şansal, geçtiğimiz saatlerde Twitter adresine, "Sağlıklı ve güvenli şekilde ancak uykusuz olarak evime döndüm ! Sorun yok. Sarıyerde'ki evimdeyim. Cep telefonum yok. Karakola uğrayıp ifade verdim , Şikayetçi değilim" yazdı.

        AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

        Twitter üzerinden açıklama yapan Şansal'ın Avukatı Efkan Bolaç, "Barbaros Şansal'a gelen kişiler polis değilmiş. Polis olduklarını söyleyerek kapıyı açtırmış ve kendisini ifadeye davet etmişler. Barbaros Şansal, gasp ve hürriyeti tahdit sebebiyle şikayetçi. Kötü muamelede bulunulmamış" dedi.

        Ajanslar

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ