Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda Miss & Mr. Model'de final heyecanı

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Habertürk Egeli ve Rönesans Ajans işbirliği ile düzenlenen geleneksel Miss & Mr Model of Turkey 2015 Yarışması’nın 15’inci yıla özel final gecesi, bugün Kaya İzmir Thermal & Convention Otel’de yapılacak.

        MODELLİK dünyasına adım atmak isteyen genç kız ve erkekler için büyük bir fırsat sunan Miss & Mr Model of Turkey 2015 yarışması, bu sene 15’inci yılını kutluyor. HABERTÜRK Egeli-Rönesans Ajans işbirliği ve Kaya İzmir Thermal & Convention Otel’in katkılarıyla düzenlenen yarışmanın finali bugün yapılacak.

        Bugüne kadar Ece Begüm Yücetan, Irmak Atuk, Fulya Keskin, Gökhan Keser, Sinem Sülün, Hilal Altınbilek, Buse Varol, Fatoş Seğmen ve Gizem Koçak gibi isimleri podyuma kazandıran yarışmaya katılan adaylar, Barış Çunguroğlu’nun hazırladığı dans koreografileri eşliğinde podyumda yer alacaklar. Yarışmanın kurucu başkanı ve koreograf Akif Örük, jürinin finale kalan adayları seçerken hayli zorlandığını ve bu yıl da iddialı adayların boy göstereceğini belirtti.

        Özgün, Tuğba Yurt ve Levent Dörter’in sahne alacağı yarışmada erkek yarışmacılar Adimo markasının tasarımları, kadın yarışmacılar da Dilek Süslüer’in tasarımlarıyla izleyiciyle buluşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ