Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda Dice Kayek’e Paris’te büyük ilgi

        HABERTURK MAGAZİN

        Fransa'da Dice Kayek rüzgârı! Türk moda markası Dice Kayek, Paris Moda Haftası kapsamında yeni koleksiyonunu Louvre Müzesi’nde bulunan ‘Musée des Arts Décoratifs’de tanıttı.

        Dice Kayek, 24-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Paris Haute Couture İlkbahar/ Yaz 2016 Moda Haftası kapsamında haute couture koleksiyonu ‘Woven Tales’i görücüye çıkardı.

        PARİS Haute Couture haftasında geçtiğimiz pazartesi günü gerçekleştirilen Dice Kayek defilesi, Fransa’nın en önemli moda ve tasarım müzesi Musée des Arts Décoratifs’te yapıldı. Fantastik ve sürreel bir rüyanın hikâyesi olan, 6 ayı aşkın süredir 16 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan 30 parçalık koleksiyon, büyük beğeni topladı.

        Defileye katılanlar arasında Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil ve eşi İnci Akil, Ece Sükan, dünyaca ünlü moda blogger’ları Tamu Mcpherson, Candice Lake, Shini Park, Susie Lau ve Ezgi İçel Apa, Vogue International moda yazarı Suzy Menkes, Ertuğrul Özkök, Güneri Cıvaoğlu, Zuhal Pirinçcioğlu, Nilüfer Göle, Merzuka Imrahor, Hikmet Tanrıverdi, Zuhal Şeker, Selin Bozkurt ve Zafer Topaloğlu da vardı.

        Dice Kayek markasının yaratıcıları Ayşe Ege (solda) ve Ece Ege (sağda), Zuhal Pirinçcioğlu’yla poz verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ