Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda Saat&Saat tarafından 2016 yılında satın alınan Welder Moody ile satış stratejilerine meydan okuyacak

        Welder The Bold ve Welder Moody koleksiyonlarının DNA’sında “arayış” bulunuyor. Yeni bir iş yapış biçimine, yeni deneyimlere yönelik bir arayış bu. Welder, başarısız olmayı da yüceltiyor, arayış ve sonunda getirebileceği başarısızlık, kendi kanatlarınla uçmanın yegane yolu. Çünkü “Bu hayatta herkes kendi kurallarını yazar.”

        Kaşif Welder’in özgün ruhu sürekli arayışta olan Y jenerasyonuna iki farklı saat koleksiyonu ile sesleniyor. Kararsızlıklarını ya da “an”a göre değişen tercihlerini anlayışla karşılayan ve zamanı onların “mood”una göre tasarlayan Welder Moody saat koleksiyonu… Farklı deneyimlere, bilinmeyene cesaretle yürümelerini destekleyen Welder The Bold saat koleksiyonu…

        Italo Fontana’nın imza niteliğinde tasarımının bir parçası olan geniş saat kadranı, saatin solunda bulunan kurma kolu ve vintage tarz Welder The Bold koleksiyonunu cezbedici kılıyor. 6 farklı aileye sahip, 55 adet çeşidiyle, Welder The Bold, ister oval ister köşeli kasa sevenlere birbirinden özel modeller sunuyor. Usta tasarım dokunuşu sayesinde, sadece bilenlerin tanıdığı, ilk görüşte saatten çok bir aksesuara benzeyen Welder The Bold, takanları tarafından “bu dünyanın dışından” olarak algılanabilecek bir güzelliğe ve tarza sahip.

        Welder Moody’nin hedef kitlesi ve iletişim stratejsi

        Welder Moody, benzerliklerle dolu bir dünyada, farklı ve yeni şeylere ilgi duyan bir kitlenin, yani Millenial (Y) Kuşağı’nın, kişiselleştirilmiş zevklerini hedef alıyor. Sosyalleşme biçimleriyle, okudukları yayınlarla, eğlence anlayışlarıyla, beslendikleri kaynaklarla, iş yapış biçimleriyle dünyaya bambaşka, ama daha açık gözlerle bakan, her adımında kendi özgün arayışının peşinde bir grubun beğenisine sesleniyor. Cep telefonlarının, internetin olmadığı bir dünyayı hayal bile edemeyen Y kuşağına seslenecek kanal da elbette dijital dünya: Welder bu sebeple tüm iletişim stratejisini bu kanallara da kurguluyor.

        İşte bu arayıştan yola çıkan Welder Moody’nin lansman stratejisi kapsamında belirlenen Türk marka elçileri; Barış Yeşilbaş (dövme sanatçısı), Nil İpek (şarkıcı), Beste Bereket (oyuncu), Caner Eler (Sokrates Dergisi Genel Yayın Yönetmeni), Bedia Ceylan Güzelce (gazeteci-yazar), Sercan Badur (oyuncu), Ezgi Bozkurt (tasarımcı), Evrencan Gündüz (müzisyen) gibi arkadaş çevremizde yer alması muhtemel, sahici insanlardan oluşuyor.

        Markanın İtalyan marka elçileri ise; Federica Di Nardo (blogger), Lavinia Guglielman (oyuncu), Martina Pinto (oyuncu/model), Ema Stockholma (DJ), Edoardo Purgatori (aktör), Gabriele Rossioff (aktör)

        Welder Moody, photocromic camla, saat dünyasında bir ilke imza atıyor!

        Welder Moody saatleri fotokromik cam özelliği ile bir ilke imza atıyor. Işığın açısı ve kıyafetin rengine göre değişen renkli cam özelliği ilk kez ve sadece Welder Moody saatlerinde hayat buluyor.

        3 farklı kayış tipi ile dikkat çeken Welder Moody’nin deri kayışlarında, şarap tonlarından açık pembeye, deniz yeşilinden tabaya kadar pek çok farklı renk seçeneği yer alıyor. Hasır kordon modelleri ile cool bir duruş sergileyen Welder Moody’nin bir diğer seçeneği ise, moduna göre düz veya çizgili tarafını tercih edebileceğin, çift yönlü kullanılabilen nato kayışları. Welder Moody kasaları ise, 3 farklı ölçüde seçilebiliyor; 38 mm, 42 mm ve 45 mm.

        WELDER MOODY MANİFESTO

        Yıllardır sevdiğim kırmızı rengi, artık kendime yakıştıramıyorum. Gelecekte belki yeniden düşerim kırmızıya bilmiyorum. O zaman da sonuna kadar inanıyordum, şimdi de inanıyorum!

        Bazı sabahlar gun nasıl bitecek bilemiyorum, bazen ise dünyaya meydan okuyacak kadar kuvvetliyim. Seni 10 dakika beklemek bazı gün bana zor gelebilir, bazı günse hiç sıkılmam mesela. Dün trafikte geçirdiğim saatler işkence gelirken, bugün en sevdiğim şarkıyı dinlemek için 3 dk daha oturabilirim arabada.

        Saat kaç? 8? Bazı gün saat 8’de hayat yeni başlıyor, bazı günse gün bitti. Zaman dediğin şey, sana farklı bana farklı, hatta benim moduma göre bile farklı!

        Zamanı tanımlayan tek şey var aslında: BENİM MODUM!

        www.welderwatch.com

        Instagram: @WelderWatch

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ