Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Gökhan Özen'in 21 Temmuz'da albümü çıkıyor, 24 Temmuz'da da baba oluyor

        HT MAGAZİN / Esin ÖVET

        ARİFE günü Gökhan Özen’le Levent’teki stüdyosunda buluştuk. Uzun süredir görüşmüyorduk. Çünkü Gökhan’ın artık bir ayağı yurtdışında. Sessiz sedasız gidip şarkılarını hazırlıyor. Gözlerden uzak yaşıyor. Gökhan’a yıllardır “Çık arada sırada, göster kendini” diye baskı yapıyorum. Hatta bu kapalı kutu yaşama durumuna çok kızıyordum ama aslında çok doğru yapıyormuş. Malum sosyal medyayla birlikte herkes o kadar göz önünde ki, gizli yaşamak bir başarı haline gelmiş durumda. Kendisini bu konu için tebrik edeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ettim.

        Stüdyoda çektirdiğimiz yandaki fotoğrafı da karnı burnunda olan eşi Selen çekti. 21 Temmuz’da yeni albümü ‘Maske’ doğacak, 24 Temmuz’daysa kızını kucağına alacak Gökhan. Anlayacağınız çifte bayram yaşıyor. Daha ne olsun? Ballı lokma tatlısı! Gökhan Özen’in en güzel, en hareketli, en keyifli bayramı ve tabii günleri başlıyor.

        ÇOK GÜZEL VE FARKLI ŞARKILAR

        Bayram öncesi buluştuğumuz için Gökhan’a “Bayram mesajıyla başlayalım istersen” dedim. O da bana “Bu bayram benim için mis gibi 2 hediye bir arada. Birincisi 2 yılın sonunda nihayet tamamlanan yeni albümüm ‘Maske’nin ‘Mis’ şarkısının klibiyle bayram sonrası piyasaya çıkıyor olması. İkincisiyse doğacak olan bebeğim. Mis gibi bir havada mis gibi güzel bayramlar olsun tüm Türkiye’ye. Savaşsız, barış dolu... Ve çocukların ağlamadığı bir dünya” dedi. Karı-koca albüm için çok heyecanlılar.

        Selen “Doğuma gitmeden önce albüm çıksa rahatlayacağım” diyerek heyecanlarını dile getirdi. Şarkıları dinledikten sonra neden bu kadar heyecanlı olduklarını anladım. Ben de dinlediğim şarkıların bir an önce size ulaşmasını istedim. Hatta Gökhan’a “Bana bir kıyak yapsan da arabada da dinlesem” dedim. Çok güzel, farklı, gerçekçi, direkt, net sözleri olan, hiç dolandırmadan, hiç kayırmadan, hiç pohpohlamadan ciddi şarkılar geliyor. Selen’in karnındaki kızları da bu şarkıları duyarak büyüdü. Kısmetiyle geliyor maşallah...

        ŞAŞIRMAYA HAZIR OLUN

        GÖKHAN, 11’inci albümü ‘Maske’de söz, müzik ve aranjelerin tamamını kendisi yapmış. 3 ayrı ülkede, 7 ayrı stüdyoya kapanmış. Hemen hemen tüm Gökhan şarkılarına hâkim olan biri olarak bazı şarkılarda çok şaşırdım. Siz de şaşırmaya hazır olun. 21 Temmuz’da çıkacak albümün şarkılarını ilk radyocular dinlemiş. Bir de ben. Şarkıları dinledim, kendimce notlar aldım. Gökhan’ın fanları da bu albümü dört gözle bekliyor biliyorum. Yorumlarımı Gökhan’a o gün söylemedim. O da sizlerle birlikte buradan okuyacak. Gerçekten bol sürprizli, bol eğlenceli, bol damar şarkılara hazır olun.

        Şarkılarla ilgili küçük tüyolar

        Korkak: Harika bir aşk şarkısı. Mendilleri hazırlayın.

        Eski Defter: Eski aşkını unutamayanlar için geliyor. Kapanmamış bir aşk defteriniz varsa bu şarkı tam da size göre!

        Yalnızlık: Ben damar şarkılar âşığıyım. Ve ‘Yalnızlık’ kesinlikle benim için yapılmış. Ben bu şarkıyla her an, her saniye vakit geçirir, ardından da memleketi terk ederim. O kadar sert giriyor mevzuya Gökhan anlayacağınız.

        İstisna: “Ah keşke şimdi eski aşklar olsa” dedirten türden bir şarkı. Kendi özel aşkınızı arayacaksınız. Derinlere dalıp çıkamayacaksınız.

        Mis: Acayip sürprizli, bol tekerlemeli bir şarkı. Gökhan bile şarkıyı ezberlemekte zorlanmış.Yazın hiti. Tam makara kukara anlayacağınız. Mis gibi şarkı mis.

        Raslantı: Klasik bir Gökhan şarkısı. Ama altyapıları beni acayip şaşırttı. Gökhan kendisiyle yarışıyor, kendi müziğiyle dans etmiş adeta.

        Umutsuz Vaka: Adına bakıp hemen karamsar olmayın. Sizi gerçekle tanıştıran bir şarkı. Hem eğlendiriyor, hem düşündürüyor. Gökhan duygularımıza tercüman olmuş bu şarkıda. Pat diye yüzünüze yüzünüze söylüyor. Yüzleşmeye hazır mısınız?

        Maske: Beni ciddi şaşırtan “Yok Gökhan, bu senin şarkın olamaz. Lütfen bir daha dinleyelim” dedirten bir şarkı. Vazgeçemeyeceğiniz şarkılar arasına yerleştirin şimdiden. Önce şaşıracak sonra kopamayacaksınız.

        Deliyim: Kalkın, oturmayın, dans edin. Seksi, baştan çıkartıcı, şehvetli, kışkırtıcı... Fena bir şarkı fena! Gökhan’dan seksi bir klip de bekliyoruz bu şarkı için.

        Yanlış Numara: İlişki durumunuzu gözden geçireceksiniz. Hatta aşkınızdan ayrılabilirsiniz, benden söylemesi. Değişir

        Dünya: Haydi kalk, dans et! Sevme Zalimi: Klasik ötesi bir Gökhan şarkısı. Ama altyapılarında gerçekten müthiş bir değişim var.

        Sevme Zalimi: Klasik ötesi bir Gökhan şarkısı. Ama altyapılarında gerçekten müthiş bir değişim var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ