Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Candan Erçetin aşka geldi!

        Ünlü şarkcı Nilüfer, Candan Erçetin ve Ferhat Göçer Sevgililer Günü'nde sahneden hayranlarına romantik anlar yaşattı.

        CANDAN AŞKA GELDİ

        14 Şubat şerefine Akasya Acıbadem AVM’de sahne alan Candan Erçetin, hayranlarından büyük ilgi gördü. Saat 16.00’da sahneye çıkan ünlü şarkıcı, “Geçen yıl Sevgililer Günü’nü burada hep birlikte kutlamıştık. Bu yıl da beraberiz. Artık biz de sevgili sayılırız” deyince dinleyicilerinden büyük tezahürat aldı.

        NİLÜFER SAHNEDE KAYAHAN’I ANDI

        Günay Restaurant’ın Sevgililer Günü programında sahne alan usta sanatçı Nilüfer, sahneden Kayahan’ı anmayı ihmal etmedi. Kayahan imzalı ‘Büyük Aşkım’ isimli şarkıdan önce “’Ne yazık ki çok erken kaybettik onu, nurlar içinde yatsın. Dünya var olduğu müddetçe bu şarkılar var olacak. En çok istediği şey şarkıların en güzelini yapmaktı, sizlere sevdirebilmekti, bunu da başarabildi sanıyorum” diyen Nilüfer, programının ikinci yarısında şarkıcı Yeliz’i sahneye davet ederek düet yaptı.

        "SEVİLMENİN DEĞERİNİ BİLİN"

        Sevgililer Günü özel programıyla Nossa Costa’da sahne alan Ferhat Göçer, duygusal şarkılarıyla konuklarına romantik bir akşam yaşattı. Yaklaşık üç saat boyunca sahnede kalan Göçer, “Bugün muhteşem güzel bir gün. Sevmenin, sevilmenin değerini bilin” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ