Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Durul Gence davuluyla geldi

        HT MAGAZİN

        Ünlü baterist ve orkestra şefi Durul Gence, "Davulu ve Dostları" adlı organizasyonla dün gece Tim Maslak Show Center'da 68 kuşağını buluşturdu. Geceye enerjisinden hiçbir şey kaybetmemiş seyircisi neredeyse koşar adım geldi!

        1950'lerden bugüne davulu çalmaya devam edem Gence, dün gece yine Türkiye'nin en ünlü seslerinin çıktığı sahnede davulunun başındaydı. 17 yaşındayken arkadaşlarıyla kurduğu Rock'n Roll grubuyla başlayan serüveninde onunla aynı sahneyi paylaştığı isimler sahnede, yıllar içinde onu pekçok farklı konserde ve klüp programında izlemiş hayranları da seyirci koltuğundaydı.

        Gecede ilk olarak Denizciler grubu ve Erkut Taçkın sahneye çıktı. Durul Gence ile beraber Teddy Bear, Green Fields, Sentimal Journey seslendirdi. Gecenin ilerleyen dakikalarında sahneden Sedat Ergin, Lale Akat, Caner Tunaman, Modern Folk Üçlüsü, Timur Selçuk, Nükhet Duru, Nilüfer, Mete Akyol, Özdemir Erdoğan, Fatih Erkoç geçti.

        Sedat Ergin eski dostu ile aynı sahnede gitar çalarken, Modern Folk Üçlüsü sahne aldı. Timur Selçuk İspanyol Meyhanesi ile seyirciyi geçmişe götürdü. Nükhet Duru, Kalamış ile başladığı programına Kırık Kalpler ve Benimsin Diyemedim şarkılarıyla devam etti. Profesyonel müzik hayatına başlamasına vesile olan ses şarışmasında Durul Gence orkestrası eşliğinde ilk kez şarkı söyleyen Nilüfer, bu tarihi gecede Erkekler Ağlamaz ve Sensiz Yıllarda şarkılarını seslendirdi.

        Özdemir Erdoğan ve Fatih Erkoç'un şarrkılarıyla coşan seyirci, Halit Kıvanç ve Hıncal Uluç'un hem Durul Gence hem de sahnedeki tüm isimler ile ilgili anıları ile kahkahalar attılar. Gece boyunca bu önemli isimleri Mehpare Çelik sundu ve Durul Gence ile ilgili anekdotları seyirciyle paylaştı. Gecenin finalinde Durul Gence tüm dostlarıyla birlikte davul ve notalardan oluşan pastasını kesti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ