Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Zara'ya kale biberi

        Denizli’nin Kale İlçesi’nde, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Biber Festivali, ünlü türkücü Zara konseriyle başladı. Zara’ya konserin ardından Kale biberi hediye edildi.

        Atatürk anıtına çelenk koyma töreniyle başlanan festival kortej yürüyüşüyle devam etti. Ardından Yukarı Park Aile Çay Bahçesi’nde bayramlaşma töreni yapıldı. Törene MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Kale Belediye Başkanı MHP'li İsmail Yarımca, Kızılcabölük Belediye Başkanı MHP'li Abdülkadir Uslu, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ile çok sayıda davetli katıldı.

        Kale Biber Festivali’nin ilk gününde sanatçı Zara, ilçe meydanında konser verdi. Zara birbirinden güzel türkülerle Kaleliler’e bayram coşkusu yaşattı. Konserin ardından Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Zara’ye sepetin içinde Kale biberi hediye ederek “Sağlıklı kalmak için her zaman Kale biberi tüketiniz. Festivalden önce sosyal paylaşım siteleri üzerinden oylama yaptık ve halkımız bu yıl festivalde Zara’yı görmek istedi. Bizi kırmayıp geldiği içir teşekkür ederiz. Kaleliler onu çok sevdi” dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ