Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Özel Röportajlar Ahmet Kural ve Murat Cemcir: ‘Damat olmaktansa...’

        Son dönemin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir 6 Ocak’ta vizyona girecek ‘Çalgı Çengi İkimiz’ için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dört filmin ikisinde düğün yaptıklarını, ikisinde ise düğün şarkıcısı olduklarını hatırlatan ikiliden Cemcir, “Selçuk’un bize bir mesajı var. Bizi mahalle baskısına maruz bırakıyor” derken Kural, “Damat olmaktansa düğün şarkıcısı olmayı tercih ediyoruz. İnşallah damat da oluruz” dedi. Bunun üzerine Cemcir, “Çifte düğün yaparız belki” diyerek herkesi güldürdü.

        ‘50 YAŞINDA DA ÇALGI ÇENGİ’Yİ ÇEKERİZ’

        İkili bu kez mafyanın resmi düğün şarkıcısı olarak çıkacak izleyici karşısına. Heyecanlı olduklarını dile getiren Murat Cemcir, “Yıllardır ikinci filmi bekliyorum. Bu zamana kadar çektiğimiz en zor ama en komik iş. Bugüne kadarki en iyi filmimiz” diyerek iddialı konuştu. “İlk film bizim haytalık dönemimizdi” diyen ikili bu yüzden de bol küfürlü olduğunu ancak bu filmin aile komedisi olmasına dikkat ettiklerini, herkesin izleyebileceği bir aile filmi olduğunu vurguladı.

        ‘Çalgı Çengi’yi dizi olarak çekildiğini daha sonra filme dönüştürdüklerini bu yüzden de ancak ikinci filmde, film tadını yakaladıklarını belirten yönetmen Selçuk Aydemir, “Bu film önceki ilk üç filmin toplamı kadar yordu. Sinema adına ne öğrendiysem hepsi bu filmde var. Arkadaşlar 50 yaşındayken de Çalgı Çengi’yi çekebiliriz” diyerek serinin devam edeceğinin sinyallerini verdi.

        ‘YAKIŞIKLI BİR KARAKTER CANLANDIRMAK İSTİYORUM’

        Her filmde kılıktan kılığa girmekten memnun olduğunu ve film için 11 kilo verdiğini söyleyen Kural, “Artık yakışıklı bir karakter canlandırmak istiyorum” sözleriyle Aydemir’e mesaj verdi.

        Serinin ikinci filminde kadroya dahil olan Rasim Öztekin, “Bu üçlüyü tanıdığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı” derken Cemcir, “Rasim abi ekibe katılınca bir ağırlık geliyor. Kavuktan sonra çok değişmiş” diyerek usta oyuncuya takıldı.

        Çalgı Çengi İkimiz’de birinci filmde yer almayan Rasim Öztekin, Barış Yıldız, Samet, Gürsel, Korhan Herduran , Nur Erkul, Ayşe Kökçü, Ahmet Gülhan ve Zihni Göktay gibi isimler kadroya dahil oldu.

        Neziha KARTAL /HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ