Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Özel Röportajlar ‘Del Piero Hikmet’ karakteriyle milyonları kahkahaya boğan Murat Akkoyunlu, “40’ımdan sonra Del Piero Hikmet oldum diyor
        1

        Gişede rekorlar kıran ‘Çakallarla Dans 4’ filminde canlandırdığı ‘Del Piero Hikmet’ karakteriyle milyonları kahkahaya boğan Murat Akkoyunlu, serinin tüm filmlerinde oynadığını belirterek “40’ımdan sonra Del Piero Hikmet oldum. Sokakta insanlar bana Del Piero Hikmet diye sesleniyorlar” diyor.

        2

        Yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği ‘Çakallarla Dans 4’, vizyondaki ilk üç gününde 415 bin izleyici tarafından izlenerek beyazperdede 2016-2017 sezonunun en iyi açılış yapan filmi oldu.

        3

        İlk haftanın sonunda bu rakam 619 bine kadar ulaştı. Filmde kişisel gelişimine önem veren ‘Del Piero Hikmet’ karakteriyle karşımıza çıkan Murat Akkoyunlu ile seriyi ve dördüncü bölümü konuştuk...

        4

        Çakallarla Dans’ın gişedeki başarısını nasıl açıklarsınız? Filmin yönetmeni Murat Şeker geçtiğimiz günlerde “Köfteci açsak o da tutar” diyerek iddiasını ortaya koydu...

        Sinemada bizi koşulsuz, şartsız destekleyen seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Bir haftada bu rakamlara ulaşıyorsak, ilerleyen günlerde milyonu geçmemek için hiçbir neden göremiyorum.

        5

        Sevgili yönetmenimiz Murat Şeker’in “Köfteci açsak o da tutar” göndermesine de şöyle cevap vermek isterim, köftenin harcı çok önemlidir. 4 baharatın harcın içindeki lezzetini tutturabilirsek tabii ki tutar.

        6

        Her birimizin canlandırdığı karakter hayatın içinden, dolayısıyla izleyiciye de samimi geliyor ve kendinden bir parça buluyor. O yüzden de bizi desteklemeyi tercih ediyorlar.

        7

        Del Piero Hikmet karakteri sizin oyunculuğunuza neler kattı?

        Sahnede bedenimi kullanmayı ve fizyolojik performans göstermeyi seviyorum. Ancak bugüne kadar rol aldığım filmler ve televizyon dizilerinde bu yönümü gösteremiyordum.

        8

        Filmde rol gereği Uzakdoğu sporları bile yaptım. Bedenim aktif olduğunda daha mutlu oluyorum. ‘Çakallarla Dans’ sayesinde 40’ımdan sonra Del Piero oldum. Sokakta insanlar beni gördüklerinde Del Piero Hikmet diye sesleniyor. Bundan şikâyetçi değilim tabii, seyircinin başımızın üstünde yeri var.

        9

        Filmde, dört ana karakterin parayı bulduğunu görüyoruz. Uzun yıllardır oyunculuk yapan biri olarak siz parayı bulabildiniz mi?

        Hızlı bulan hızlı kaybeder. Ben 20 yıldır oyunculuk yapıyorum. Parayı bulmak değil ama çalıştığım işlerde emeğimin karşılığını alıyorum.

        10

        “Zengin misiniz?” diye sorarsan, hayır değilim. Ailecek hayatımızı idame ettirecek kadar kazanıyorum çok şükür. Sağlığım sıhhatim yerinde olduğu sürece işimi yapmaya devam edeceğim, umarım uzun yıllar çalışacak gücüm olur. Zaten bence en büyük zenginlik de bu. Hem paranın ne önemi var mühim olan insanlık. Bu devirde bile!

        11

        Her geçen gün biraz daha kirlenen dünyamızda çakallık yapmadan yaşamak ne denli mümkün?

        Kirlenen dünya değil insanlar. Herkesin hayatta yaptığı çakallıklar vardır, önemli olan kimsenin damarına basmadan, zarar vermeden yapmak. Çakallığın dozajı önemli. Hem çakallık yapmayan insan var mıdır? Bence yoktur.

        12

        Kariyerinize baktığımız zaman ağırlıklı olarak komedi üzerinden ilerlediğinizi görüyoruz. Bunun özel bir nedeni var mı?

        Komedi projelerinde yer almayı çok seviyorum ama sadece komedi oyuncusu olarak algılanmak hoşuma gitmiyor.

        13

        Dram projelerinde de yer almak istiyorum. İçerisinde aşk olan dram işleri değil de sosyal anlamda ağırlığı olan dramları tercih edebilirim.

        14

        Dram projelerinin Ortadoğu’ya pazarlandığını düşünürsek, pek tabii ben de Ortadoğulu hayranlarımın olmasını isterim.

        15

        Murat Akkoyunlu, hayattaki en büyük motivasyon kaynağının eşi ve iki yaşındaki kızı olduğunu belirtirken, “Bunaldığım zamanlarda seyahat ederek ve müzik dinleyerek rahatlıyorum” diyor.