Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Özel Röportajlar 30 kilo verdim, insanların bakışları değişti

        Usta oyuncu Rasim Öztekin’in tiyatro kulislerinde evcilik oynayarak büyüyen kızı, televizyon izleyicilerinin BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar’la tanıdığı Pelin Öztekin bugünlerde görüntüsüyle herkesi şaşırtıyor. Kilolarıyla barışık olduğunu her fırsatta dile getiren, hatta skeçlerinde kilolarını espri konusu yapmaktan çekinmeyen sempatik oyuncu yedi ayda tam 30 kilo verdi, hem de diyetisyene gitmeden. Hayatı boyunca birçok kez diyetisyene gittiği için artık nasıl beslenmesi gerektiği, neleri yiyip neleri yememesi gerektiği konusunda bilgi sahibi olduğunu, hatta bu konuda kendince uzmanlaştığını belirten Öztekin’le diyetisyene gitmeden yedi ayda nasıl 30 kilo verdiğini konuştuk.

        Son günlerde herkes verdiğiniz kiloları, sizdeki değişimi konuşuyor. Kaç kilo verdiniz?

        Yaklaşık yedi aydır yememe ve içmeme dikkat ediyorum. Toplam 30 kilo verdim.

        Hangi diyetisyene gittiniz?

        Hayatım boyunca pek çok kez diyetisyene gittim ve artık nasıl beslenmem gerektiğini, neleri yiyip neleri yememem gerektiğini biliyorum. Hatta bu alanda kendi çapımda uzmanlaştım diyebilirim. O yüzden bu sefer diyetisyene gitmedim. Kendi beslenme programımı kendim çıkarıyorum. Hamburger tarzı fast food gıdalar yemiyorum.

        ‘SPOR SAYESİNDE SIKILAŞTIM’

        Nasıl besleniyorsunuz?

        Dediğim gibi artık hamburger yerine salata ve ızgara tavuk yiyorum. Ara öğünlerde elma, mandalina, sebze ve salata tüketiyorum. Porsiyonlarımı küçülttüm. Az ama altı öğün yiyorum. Bu sayede hem aç kalmıyorum hem de sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum.

        Spor yapıyor musunuz?

        Evet, haftanın beş günü, iki saat yapıyorum. Spor sayesinde sıkılaştım. Hiç spor yapmayan bir insanın da spor yapması gerektiğini anladım. Sporun faydasını hemen hissediyorsun. İstediğim kiloya ulaşınca da sporu bırakmayacağım. Spor hayatımda hep olacak.

        Ne oldu da, “Artık ben kilo vermek istiyorum” dediniz?

        Bir tek nedeni yok aslında. 24 yaşındayım ve 24 yıldır böyleydim. Artık tamam dedim, “Değiştir Pelin kendini” diye kendime telkin ettim. Bir de böyle denemek istedim. Bakalım ne değişecek hayatımda. Ayrıca yaşım çok genç, bu yaşta kilo vermek varken bunu yapmak istedim.

        ‘KIYAFETLERİM artık bol geliyor’

        Kilo vermek hayatınızda neleri değiştirdi? Ben hep kendine çok güvenen, özgüveni olan bir insandım. Hiçbir zaman kiloluyum diye bulunduğum ortamlarda sıkılan biri olmadım. Kıyafetlerim artık bol geliyor, giydiğim her şey yakışıyor. Ayrıca yüzüm küçüldü, daha rahat makyaj yapabiliyorum. İnsanların bakışları bile değişti. Sokakta görenler, “Aa, sen kilo vermişsin” diyor. İnsanların bendeki değişimi fark etmesi çok hoşuma gidiyor, daha motive oluyorum.

        GAZETE HABERTURK HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ