Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Mahsun Kırmızıgül : Ayda 10 bin TL ile geçiniyorum

        ‘Mucize’ filmiyle gişeye damgasını vuran Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra içini döktü. İşte Kırmızıgül'ün açıklamaları:

        Müzik dünyasındaki insanlar sahtekar. Büyük para kazanırken sinemayı seçtim. Şimdi ayda 10 bin TL ile geçiniyorum. Az kazanıyorum ama çok mutluyum. Şarkıcılara sorsan en zor iş onların, aslında en kolayı. Stüdyoya girip şarkı söyleyip, konserler verip büyük gelir elde ediyorlar.

        Fakat sinema öyle değil, bir film yıllarınızı alıyor. Uzun süre müzik dünyasındaydım. Hepsi sahte o insanların, yüzüne gülüp arkadan iş çeviriyorlar, sahteliklerinden bıktım. Müzikten çok daha büyük paralar kazanacakken sinemayı tercih ettim. Para peşinde değilim.

        Az kazansam da mutluyum, şirketimde birçok arkadaşım var, onlarla güzel bir iş yaşamımız oldu, hepsi mutlular. Ayrıca okuttuğum genç insanlar da var, ben paylaşımcıyım. Her gün metroya binerek işe gider gelirim.

        Sahneye devam etsem 100 milyon dolar kazanmıştım, ama şimdi ayda 10 bin TL ile geçiniyorum. Kazandığımı şirketimdeki insanlarla paylaşıyorum. Tek zevkim dostlarımla buluşup yemek yemek.

        Bundan sonra sahneye ancak halk konseri için çıkarım. Hedefim 60 yaşına kadar 10 tane daha sinema filmi çekmek.

        ''BENİ KİMSE CİDDYE ALMADI''

        “Mucize” filminde şaşı bir adamı canlandıran Mahsun Kırmızıgül, bu rolün sette ciddi anlamda dezavantaj yarattığını söyledi:

        “Normalde sette çok disiplinliyimdir ama bu kez oynadığım karakterden dolayı kimse beni ciddiye almadı. Ben bile kendime gülerken, ekip yönetmenliğimi kabullenmekte zorlandı.”

        Senaryosu 80’li yıllarda yaşanmış gerçek bir olaydan yola çıkılarak yazılan film, Egeli bir öğretmenin Anadolu’nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini konu alıyor.

        Filmin geçtiğimiz günlerde kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

        Çekimleri İzmir, Uşak, Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde tamamlanan film için toplam 7 bin parça özel kostüm dikildi.

        (Makaron)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ