Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Amine Gülşe: Çok zorlandığımda Tolgahan'a koşuyorum

        Hasan ÖRNEKOĞLU / HABERTÜRK MAGAZİN

        SHOW TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi ‘Asla Vazgeçmem’de Nur karakterine hayat veren güzel oyuncu Amine Gülşe, HT MAGAZİN’e konuştu. Bugün yeni sezonun ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak olan Gülşe, dizinin ikinci sezonunu, rol arkadaşlarını, kurallarını, gelecekteki hedeflerini ve kendisi hakkında merak edilenleri anlattı.

        Uzun bir sezonu bitirdik, yeni bir sezona hazırlanıyorsunuz. Nasıl geçti geçen sezon?

        Geçen sezon çok güzel geçti bence. Yavaş yavaş tırmanmaya başladık. Başka bir heyecan getirdi. Başka bir beklenti büyüttü. Şimdi bu sezon zaten bomba gibi geliyor bana sorarsan. Çok güzel sahneler, gelişmeler olacak. Seyircimizin seveceği şeylerden olacağından çok eminim.

        Sıcak bir set ortamı var zaten...

        Evet hepimiz zaten ilk baştaki gibi, ilk günkü gibi aynı neşeyle geldik. Hepimiz birbirimizi zaten özlemişiz. Bir ay kadar bir ara oldu çünkü. Çok güzel ve keyifli geçiyor.

        Ne yaptınız bu süre zarfında? Yaz tatili miydi yoksa çalıştınız mı?

        Çalışmadım. İsviçre’ye gittim, doğduğum, büyüdüğüm yere. Oradaki arkadaşlarımı ziyaret ettim. İzmir’e gittik aile ziyaretlerine.

        Muhteşem bir ortamda çalışıyorsunuz. Şile’de herkesten uzak bir yer...

        Yeşillikler arasında olmak çok güzel. Havası farklı. Tabii ki her şeyden uzak olması insanın daha çok işine konsantre olmasına yol açıyor. Uzak olduğu için biz birbirimize daha çok kenetleniyoruz.

        Yeni sezonda seyirciyi neler bekliyor? Tüyolar verebilir misin?

        Tabii ki bütün karakterlerimizde değişiklikler var. Nur gözünü açıyor artık. Artık ezilmeyecek, aşkına tutunuyor ve bundan güç alarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bir şeyler değiştirmeye çalışıyor. Bazı şeylerin farkına varıyor ve bunları açığa çıkarmaya çalışıyor. O yüzden bayağı entrikalı.

        Peki Nur’la benzeşen özellikleriniz var mı?

        Tabii ki var. Nur inatçı bir karakter. Ben de öyleyimdir, çok inatçıyımdır.

        Sen de aşkın için Nur’un göze aldıklarını yapabilir misin?

        Aşkım için savaşırım. Bu kadar zorluğa katlanabilir miyim, o güce sahip miyim bilmiyorum. Nur benden daha güçlü diyebilirim.

        Onun kadar iyi niyetli misin?

        Evet normalde her şeyi pozitif düşünmeyi isterim. Negatif bir şey olsa bile pozitif yönünden bakmaya çalışırım. O öyle demek istememiştir, öyle bir şey yapmamıştır gibi. Alttan almayı severim. Herkesin iyiliğini isteyen bir insanımdır. Çünkü yurtdışında öyle gördük. Arkadaşım bir yere yükselse, onun mutluluğunu bin kat ben yaşarım.

        ‘ÇOK İYİ BİR KADROYLA ÇALIŞIYORUM’

        Ne kadar kaldınız İsviçre’de?

        Ben doğma büyüme oralıyım. 21 sene. Buraya geleli 1.5 sene oluyor. Yarışmaya girdiğimde yeni gelmiştim. Zaten tatil amaçlı gelmiştim. Sonra yarışmayı kazandım ve kaldım.

        2014 yılında Miss Turkey’de birincilik tacını taktın. Bu unvanı taşımak nasıl bir duygu?

        Çok güzel bir duygu. Aslında çok büyük bir yük. Hareketlerinden tut, konuşma tarzına her şeyini gözlemliyorlar. Türkiye’yi temsil etmek benim için en büyük gurur.

        Oyuncu olmak hayalin miydi? Oyuncu olarak mı devam etmek istiyorsun?

        Ben zaten manken değildim. Türkiye’yi temsil ettim, sonuçta mankenlik yaptım. Mankenlikten sonra oyunculuk geldi. Şu an oyunculuktayım. Tek hedefim, yaptığım işi daha iyi yapabilmek. Bunun için 100 fırın ekmek yemem lazım ama... Bazen kendime şöyle diyorum, eğer basamakları çıkıyorsam şu anda birinci basamağa yeni basıyorum. Bir sezon geçirdim evet ama o sezon benim için öğrenme sezonu gibi oldu. Bu sezon daha iyi bir şeyler yapmaya çalışacağım.

        Çok profesyonel oyuncularla çalışıyorsunuz. Onlardan neler öğreniyorsunuz?

        Kendimi çok şanslı hissediyorum, çok iyi bir kadroyla çalışıyorum. Herkes birbirinden yetenekli ve herkes yardım ederek bana bir şey katıyor. Çok zorlandığımda Tolgahan’a koşuyorum, başka bir şey oluyor Ayşegül ablaya danışıyorum. Mutlu olduğum şey şu, her seferinde herkes güler yüzle bana yardım ediyor. Aksi de olabilirdi ama çok şükür öyle bir durum yok. Hep yardım ediyorlar, nasıl destek verebiliriz diye.

        "TACİZ SAHNESİNDE ÇOK KORKTUM"

        Bugüne kadar ‘çok zordu’ dediğin bir sahne oldu mu hiç?

        Bizim Ümit Abi’yle bir sahnemiz vardı. Bana doğru yaklaşacak ve bir şey isteyecek, köşeye sıkıştırıyor. O sahnede benim elim ayağım kesildi. Gerçek olmadığını biliyorum, rol olduğunu biliyorum, kameralar var biliyorum ama o duygu benden hiç gidemedi. Ümit abi öyle bir şeker insan ki, o gözle bakamıyorsun bile aslında. Ama çok korktum. Allah korusun, öyle bir durumla karşılaşsaydım ben ne hale düşerdim, ne yapardım...

        Taciz sahnesini gerçekçi oynamış demek Ümit Abi...

        İşini çok iyi bilen biri. Orada kalakaldım ve öyle bir itmişim ki galiba canını acıtmışım biraz.

        Sette en iyi kiminle anlaşıyorsunuz?

        Tolgahan’la çok iyi anlaşıyorum. Hakan’la çok iyi anlaşıyorum. En çok destek ve güç veren Ayşegül abla oluyor.

        Set ekibiyle aranız nasıl?

        Yeni sezonda ekip değişimi oldu. Yeni ekiple başlıyoruz, yeni tanıyoruz birbirimizi. Neşeli bir ortamımız var. Şaka da yapıyoruz, ciddi olacağımız zaman ciddi de oluyoruz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ