Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar İrem Derici: 30 yaşında anne olacağım

        Ömür SABUNCUOĞLU / HABERTÜRK MAGAZİN

        Yeni single’ı ‘Aşk Eşittir Biz’ ile zirveye yerleşen ve en çok tıklanan İrem Derici, HT Magazin’e çarpıcı açıklamalar yaptı. Önümüzdeki sene yani 30 yaşına bastığında bebeğini kucağına almak istediğini söyleyen Derici, bu konudaki korkularını da tüm samimiyetiyle anlattı.

        İrem Derici... Son 2 yıldır hayatımızda ama çok emin adımlarla, ayaklarını yere sağlam basarak, yavaş yavaş ilerliyor. Zirveye çıkmasında güçlü sesi kadar, doğal ve içten halleri de çok büyük etken. Kendisiyle çok rahat dalga geçebiliyor ama başkasının işine asla karışmıyor, polemiklerden uzak duruyor.

        Düzenli bir aile hayatı kurdu, bir sene sonra da bebeğini kucağına almayı hayal ediyor. Benim bildiğim İrem Derici, çıkar aslanlar gibi şarkısını da okur, şahane de bir anne olur...

        "BENİ SOKAKTA GÖREN BİR DAHA UNUTAMIYOR"

        Kendini hep çirkin olarak tanımlıyorsun, biraz acımasız eleştirmiyor musun?

        Aslında kendimi beğeniyorum. Beni sokakta gören kolay kolay unutamıyor, karakteristik derler ya, öyle bir tip olduğuma inanıyorum. 3 senedir burnumla dalga geçiyorum, istesem gidip kaç kere yaptırırdım. Kendimi seviyorum ama sanırım biraz abarttım. Artık o muhabbetten uzak duracağım, doğru söylüyorsun. Allah’a şükür bana âşık ve beni çok beğenen bir kocam var.

        İrem, ne kadar ara verdin?

        6 ay kadar. Aslında böyle bir ara düşünmüyordum ama ülkede yaşanan üzücü olaylardan sonra bir şey yapmak istemedim fakat bir ay önce sessizliğimi bozdum.

        Daha çok hareketli şarkılar okumana rağmen, artık herkes senden ‘Kalbimin Tek Sahibine’ gibi bir slow şarkı bekliyor.

        Zamanında Mustafa Ceceli’ye yakıştırdıkları, ‘Duygusal Şarkıların Sesi’ olayını bana da yakıştırdılar sanırım.

        Şarkıların ‘tıklanma’ olayı çok konuşulmaya başlandı. Özellikle senden sonra, hiç beklemediğimiz isimler “En çok ben tıklandım” diye ortaya çıkmaya başlandı. Farkında mısın?

        Olay kişi değil aslında, şarkı. Gülşen hariç, son dönemde en çok tıklananlar hep genç isimler. Merve Özbey, dört nala koşuyor. Ece Seçkin, Buray, Ediz var.

        Senden bir önceki jenerasyona baktığımızda, birbirlerini pek de sevdiklerini söyleyemeyiz. Siz gençlerde durum ne?

        Aynen dediğin gibi. Bizde öncelikle üst jenerasyonumuza bir hürmet var. Birbirimize çok destek oluyoruz. Merve’nin (Özbey) şarkısı çıkınca ben ondan çok heyecanlanıyorum, keza o da öyle. Hep beraber büyüyelim durumundayız. Ben aslında iki kuşağın arasında kaldım. Bizde öyle saç saça baş başa, kavga gürültü durumu olacağını sanmıyorum. Herkes kendi poposunu kurtarma derdinde. (Gülüyor)

        ‘LÜKSE DÜŞKÜNLÜĞÜM YOK’

        Acaba biraz daha büyüyünce mi rekabet başlayacak?

        Belki çok büyük konuşuyorum ama biri gelip suratıma tükürse de, silerim ve yoluma devam ederim. Benim şahıslarla asla problemim olmaz.

        Neyle problemin olur?

        ‘Şu kadar parayla şurada tatil yaptı, orada ev aldı...’ olaylarıyla olur. İyi kazandım ama öyle emlak durumum falan yok. Kirada oturuyoruz. Okuyunca Allah Allah dedim. Zaten Anadolu yakasında ev almam. Neden beni çok para harcayan biri gibi göstermeye çalışıyorlar anlamış değilim. Lükse düşkünlüğüm yok, hatta pintiyim. Pintilik çok da hoşuma gidiyor. Bir kıyafete 2 bin lira vermem. Kendime harcamayı sevmiyorum. Edilen yardım söylenmez ama hasta çocuklara çok yardım ediyorum. Elimde 5 varsa 4’ünü saçarım. Pintiliğim kendime.

        En büyük hayalin ne?

        Bir ev alıp, onun rahatlığıyla bir çocuk sahibi olmak istiyorum. Çünkü altı ay çalışamayacağım ve aynı hayat standardımı devam ettirmek istiyorum.

        Lüks düşkünlüğü iddiaları dışında, senin basında çıkan olumsuz bir haberini hatırlamıyorum.

        Bu kızın önceden geçirdiği bir evliliği, bir ilişkisi yok. Dekoltesi, frikiği yok. Aile hayatı güzel gidiyor. Şarkıları tutuyor. Polemiği de yok, biz buna nereden vuracağız? Maldivler’deyken babam aradı, çıkan haberlere çok üzülmüş. ‘Instagram’a fotoğraf koyma’ dedi, ‘Niye koymayayım, kocamla tatil yapıyorum’ dedim.

        Sektör içinde kıskanıldığını hissediyor musun?

        Ben yabaniyim, uzak durabildiğim kadar uzak duruyorum. Reklamcılıkla uğraşırken de işyerinden arkadaş edinmezdim. Benim de artık işyerim bu camia olduğu için pek tercih etmiyorum. Tabii ki çok sevdiğim, yemek yediğim insanlar var ama onlara derdimi anlatmam. İnsanlar kaç yıl uğraşıp bir popülarite yakalıyor, tipsiz bir kadın ortaya çıkıyor, onların 10 senede yaptığını, 2 yılda yapıyor. Ben olsam uyuz olurdum.

        Yani yeni biri gelse sen uyuz mu olacaksın?

        Yok olmam ya! Ben Allah’a şükür maddi durumu iyi olan bir çocuktum. Ama çoğu insan dişini tırnağına takarak bir şeyler yapıyor, ceplerindeki son parayı müziğe yatırıyorlar. O yüzden ben sinir olmazdım ama yoksul bir çocukluk geçirip, varlıklı bir çocuk gelip bir şey yapsa uyuz olurdum.

        ‘İrem Derici eşini şöhret yaptı’ iddialarına ne diyeceksin?

        Adam 20 yıllık çok saygın bir radyocu. ‘Şovmen’ olarak açık ara en iyisi. O beni, ben onu yükselttik. Onun yüz olarak tanınmasında benim etkim vardır fakat benim hayatımda Rıza olmasa ben bu kadar başarılı ve düzgün bir hayat süren biri olamazdım. Gece kulüplerine sürekli gidenler furyasına katılırdım. Şu an ruhum, huzurdan, mutluluktan taşıyor. Bunu da tamamen Rıza’ya borçluyum.

        "ANNE DE OLURUM İREM DERİCİ DE OLURUM"

        2016’da mı anne olacaksın?

        2016’da alamam, seneye evlilik yıldönümümüzde çalışmalara başlamış oluruz. (Kahkahalar) 2017’de tam 30 yaşımda Allah izin verirse bebeğimi kucağıma alırım. Birçok arkadaşım anne olduktan sonra işi gücü bırakıp eve kapandı, kilolar aldı. Bunun başıma gelmesinden çok korkuyorum. Hayalim hem İrem Derici olarak kalmak hem de anne olabilmek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ