Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Emre Altuğ: Bana üç yıl aşk yok

        Ömür SABUNCUOĞLU / HABERTURK MAGAZİN

        'Çıta' adını verdiği yeni albümü ve ‘Dokunduğun Gibi’ adlı şarkısıyla büyük beğeni toplayan Emre Altuğ, sessizliğini HT Magazin’e bozdu. Ünlü şarkıcı, “Dokunduğun Gibi’nin bu kışın bir numaralı şarkısı olacağını düşünüyorum” diyor.

        ‘Çıta’ adlı yeni albümünü çıkaran Emre Altuğ, özel hayatına dair konuştu: “Bana üç yıl aşk görünmüyor.

        ‘Bu kışın bir numarası olacağım’

        Kar’ın İstanbul’u bembeyaz bir örtü gibi kapladığı bir sabah buluştuk Emre Altuğ ile. Fotoğraf çekimimiz için dışarı çıktığımızda kendimizi durduramadık ve kartopu savaşı yapmaya başladık. Oğulları Kuzey ve Uzay’dan ötürü benden daha çok antrenmanlıydı, oyunu kaybettim. Üşüyen ellerimiz Emre Altuğ’un sıcak sohbeti ve kahvelerimizle ısındı... ‘müthiş tepkiler alıyorum’

        Yeni albümün hayırlı uğurlu olsun. Uzun süredir bekliyorduk.

        Ben de. (Gülüyor) Yazın hazırdı ama ülkemizin içinde bulunduğu şartlardan ötürü çıkaramadık. İlk klibi hareketli bir şarkı olan ‘Çıta’ya çekmiştik ama şimdi slow şarkımız ‘Dokunduğun Gibi’nin klibini yayına verdik. Bu kışın bir numaralı şarkısı olacağını düşünüyorum

        Şu dönemde albüm çıkarmak da cesur bir hareket.

        Artık her dönem öyle. Türkiye dalgalı bir dönemden geçiyor. Fakat biz popüler müzik yapıyoruz ve bunun da bir zamanı var. Şarkı eskimese bile size eskimiş gibi geliyor. Bu eskimişlik yüzünüze ve kalbinize yansıyor, dolayısıyla dinleyiciye ve seyirciye de geçiyor. O nedenle heyecanla yapılan şarkının o enerjiyle çıkmasında fayda var.

        ‘Dokunduğun Gibi’ şarkısına nasıl reaksiyonlar geliyor?

        Müthiş tepkiler alıyorum. Çok kısa zamanda, yüksek tıklanmalar aldı. Şarkı çıktıktan 2-3 gün sonra yolda insanların şarkıyı söylediklerini gördüm, bu ilk kez oluyor. Benim şarkılarım çıktıktan 10 gün sonra falan fark edilirdi.

        "ÇAĞLA'YLA KÜSME LÜKSÜMÜZ YOK"

        Şarkının Çağla Şıkel için yazıldığı söylendi.

        Ben yazmadım, onun için Çağla için yazılmış olamaz ama yazan Çağla için mi yazdı bilemem. (Kahkahalar)

        Peki sizi anlatan bir şarkı mı?

        Yok canım. Bir ayrılık var tabii ama şarkıyı her iki tarafın da söyleyebilmesi gerektiğini düşündük. Bir taraf, “Şimdi ben burada perişan vaziyetteyim, kimbilir o orada ne güzel eğleniyordur” der, halbuki diğer taraf da aynı haldedir. Biz erkeğin de kadının da aynı durum içinde olduğunu anlatan bir klip çektik.

        Çağla da şarkıyı beğenmiş, Instagram hesabından paylaştı.

        Evet çok beğenmiş, sağolsun.

        Mutlu etti mi bu paylaşım?

        Tabii ki. Biz her gün konuşuyoruz. Ömür boyu konuşmak üzere ayrıldık, küsme lüksümüz yok. Çocuklarımız var. Zaten birbirimize kızgınlığımız da yok.

        ‘ÇITA'YA TEKNEDE KLİP’

        ‘Çıta’nın klibi ne zaman yayınlanacak?

        Mart gibi. Klibi teknede çektik.

        ‘Sıcak’ın klibindeki gibi bir Emre Altuğ mu olacak?

        Hayır. (Kahkahalar) O şarkının seksi bir tarafı vardı. ‘Çıta’da öyle bir şey yok.

        Yine öyle seksi görecek miyiz sizi?

        Bilmiyorum, zannetmiyorum. Gençlik dönemiydi.

        Fiziğiniz pek değişmedi ama...

        Teşekkür ederim. Gerektiren bir durum olursa öyle bir klip çekerim. Hâlâ plajda mayoyla dolaşıyorsam, klipte de üstüm çıplak dururum. Ama ona yakışan bir şarkı olmalı.

        "Mutlu bir bekarlığım var"

        Çağla Şıkel doğum gününün çıkışında, ona bir hediye aldığınızı söyledi. Ne aldınız?

        Şahsen almadım, çocuklar çok küçük olduğu için birlikte seçip aldığımız bir hediye var. Doğum gününde Çeşme’deydim. Gitmem doğru olmazdı, orada gazetecilerle birlikte... Birbirimizi arayıp kutlarız.

        Yazın ayrılan çiftlerin çocuklarıyla tatile çıkmaları çok konuşuluyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

        Tatile de çıkabiliriz, restoranda yemek de yiyebiliriz; bizim çocuklarımız var. Çağla’nın ailesi benim ailem gibi, o da benim aileme kendi ailesi gibi davranıyor. Annem, babam onu sonsuz seviyor.

        7 yıl evlilik hayatından sonra bekârlık zorladı mı?

        İlk başta zorluyor, aile olarak yaşamaya alışmışsın. Bir yere çağırıyorlar, “Dur bakayım” diyorum. Eski alışkanlık. Çünkü Çağla’ya programını sorardım. Alışmak 2 ayımı aldı. Şu anda son derece mutlu bir bekârlığım var.

        ‘Çocuklar biz barışık olduğumuz için mutlu’

        Çocuklar alıştılar mı ayrılığa?

        Alıştılar, biz barışık olduğumuz için çok mutlular. Annelerinin evinde yaptıklarından benim, benim evimde yaptıklarından da annelerinin haberi oluyor. O konuda çok dikkatliyiz.

        2 tane odaları oldu.

        Çok hoşlarına gidiyor. İlk öyle tavladım onları. “2 odanız ve ayrı oyuncaklarınız var” dedim. 2 evde de güzel vakit geçiriyorlar, evlerimiz de birbirine çok yakın.

        Kızınız olmasını ister miydiniz?

        İstedik olmadı. (Kahkahalar) Ben çok memnunum halimden. Kuzey, efendi bir çocuk ama Uzay tam hayalini kurduğum yaramazlıkta.

        ‘3 sene boyunca bana aşk gözükmüyor’

        Yeni bir aşk var mı?

        Yok, biraz kendimi kapattım. Benim de önem verdiğim ve bana önem veren insanları çok beklettim. Müzikle ve oyunculuğumla bombardıman yapacağım.

        Gerçekten de evlilik, çalışmayı olumsuz mu etkiliyor?

        Ben kendimi evliliğe angaje ettim, öbür tarafı boşladım. Bu, benim seçimimdi. Çok da mutlu oldum. Evlilik, hayatımın en mutlu, huzurlu anları ve yaşamım boyunca sahip olacağım en özel şeylere sahip olduğum bir zamandı. 2 evlat sahibi oldum, bunun için de müteşekkirim.

        Oyunculuk nasıl gidiyor?

        Tiyatro devam ediyor. 2 tane sinema filmi çektim. Dizi projeleri de var. 3 sene boyunca bana aşk gözükmüyor. Bilinçli bir şekilde uzun süre ara verdim. Çocukların bebekliğini doyasıya yaşadım, ileride çok sağlam bir vicdanım olacağını düşünüyorum. Çağla da müthiş bir anne çıktı, çocukların en büyük şansı.

        ‘Evliliğe şu an sıcak bakmıyorum’

        Herkes Çağla Şıkel’le tekrar bir araya geleceğinizi düşünüyor.

        (Gülüyor) Sosyal medyada maksadını aşan şeyler yazmalarından hoşlanmıyorum. Dileklerini sunabilirler ama bunu yaptırım cümleleriyle veya hakarete varan şekilde ifade etmeleri beni mutsuz ediyor. Açtığım davalardan çok para kazanıyorum ve bir yerlere bağışlıyorum. Cebinde parası olmayan bana sosyal medyadan hakaret yazmasın. n

        Yeniden evlenmeyi düşünüyor musun?

        Evliliğe şu an sıcak bakmıyorum. İlerleyen zaman ne gösterir bilmiyorum. Büyük konuşmayı sevmem.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ