Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Hakan Altun’dan Muhteşem Final...

        'Unitravel' ev sahipliğinde ve 'The Land Of Legends'ın festivale damgasını vuran muhteşem şovlarıylaBof Otel'de sahne alan Hakan Altun, yaklaşık 4 saat süren sahne performansı ve şarkılarıyla kendisini dünlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

        Ramazan Ayı Dışında Tatil Yapmıyorum

        3 yıldır Whitefest’te sahne aldığını söyleyen Hakan Altun “ Benim yaşımdakiler gençleri görünce eğleniyor zaten sahnede. Bu akşam kafa dağıtmaya tatil yapmaya gelen arkadaşlarla eğleneceğiz. Ben zaten Ramazan ayları haricinde kendime hiç vakit ayırıp tatil yapamıyorum. Bir günlük tatil ve konser maratonu Uludağ” dedi.

        REKLAM

        Cem Yılmaz Beni Kandırdı

        10 Martta vizyona girecek olan ‘Deli Aşk’ filminde kendisini canlandıran Hakan Altun “ Müzikle alakalı olunca çok rahat konuşuyorum ama oyunculuk konusunda utanıyorum. Emrah Murat Kaman’ın filminde oynamam için beni Cem Yılmaz ve Zafer Algöz kandırdı ve bende stajyer oyunculuk yaptım. Zafer Algöz zaten benim abim yaşam koçum yaparsın dedi bende oynadım” diye konuştu.

        İlk ve Son filmim

        Filmi ilk önce tek başına izlemek için Dvd istediğini söyleyen Hakan Altun “ Önce korktum nasıl izleyeceğim diye ve DVD istedim ama bana olmaz öyle şey dediler. Ama bu hafta izleyeceğim. Ayrıca bu benim ilk ve son filmim oldu çok zor çünkü. Ben sabah 6:00’da uyuyan birisiyima ama beni o saatte sete çağırdılar” dedi.

        REKLAM

        Sevdalım olsun İsterim

        Yıllardır 14 Şubat Sevgililer gününü yalnız geçiren Hakan Altun “Şubat bence sevgililer ayı sadece bir gün olarak kutlamamak gerekir. 14 Şubat’a daha 5 gün var ümidimi kesmedim büyük konuşmamak lazım ne olacağı belli olmaz. Ben şarkılarımı hayatımda birisi olmadan da yazıyorum ama bir sevdalım olsun isterim” dedi

        İtinayla Esra Erol ve Seda Sayan Olabilirim

        Sahnede ise 2 çiftin evlilik teklifine ortak olan Hakan Altun “ Ben yıllardır hep evlilik tekliflerine ortak oluyorum ama bir ben şarkı haricinde hiç kimseye evlilik teklifi edemedim. Bu gidişle evlilik programıda yapabilirim. İtinayla Esra Erol ve Seda Sayan gibi olabilirim” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ