Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Ceyda Ateş, sevgilisi Can ile ilişkisini Show-Bizz programına anlattı!

        ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin oyuncusu Ceyda Ateş, Show-Bizz programına özel açıklamalarda bulundu...

        * Herkes güzel bir yuva kurmak ister, ben de istiyorum. Güzel ve ciddi bir ilişkim var. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Can’la düşüncemiz evlilik. Evliliğe sıcak bakıyorum. Çocukları çok seviyorum ama mesleğim ve kariyerimin daha başındayım. Evlendikten birkaç sene sonra düşünebilirim. Çocuk biraz uzak, evlilik yakın...

        * ‘Adını Feriha Koydum’dan sonra yeni bir işe başlıyorum. Beni başrolde göreceksiniz. Haziranda çekimlere başlayacağız, ramazanda yayınlanacak. Bambaşka bir Ceyda Ateş göreceksiniz.

        * Ailem benim her şeyim. Annem, babam, iki kardeşim benim dünyam... Her kızın annesiyle atıştığı noktalar vardır, benim de oluyor. Arkadaşlık ilişkilerinde çok iyi niyetliyimdir. Kimse üzülsün, kırılsın istemem. İlk zamanlar beni çok uyarıyorlardı, kulak asmıyordum. Dostlarımın bana karşı ne hissettiklerini zamanla çözmeye başladım. O yüzden çoğu arkadaşım hayatımdan çıkmıştır. Belli başlı kişiler kaldı. Bana zarar verecek insanları uzaklaştırmak en mantıklısıydı, ben de öyle yaptım. İlişkimde çok duygusalımdır. Hafif kıskancımdır ama çok yapıcıyımdır. Sürprizlerden çok hoşlanırım. Dalından koparılmış bir çiçek bile benim için değerlidir. Çok sürpriz yapmasam da severim.

        * Allah’ın bana vermiş olduğu en güzel hediye Can.

        * Hangi dizileri sevdiğimi soruyorlar ama kendi dizimi bile izleyemiyorum. Fırsatım olmuyor.

        * Hep oynamak istediğim karakter Zeyna. Bir de Natalie Portman’ın Black Swan’daki rolünü oynamak isterdim.

        * 22 yaşına kadar yemek yapmayı bilmiyordum. Yemek programlarından öğrenip denemeye başladım. Her yemeği yapabiliyorum.

        * Canlandırdığım Hande karakterinden ötürü sokakta tepki alıyorum. “Allah belanı versin” diyenler oluyor. Aslında böyle tepkiler benim için övgüdür. Tepki verene ben de teşekkür ediyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ