Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Nur Fettahoğlu, Levent Veziroğlu'na geri döndü

        Sürpriz başlayan aşklarını sürpriz bir şekilde nikah masasında noktalayan Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu, Ocak 2015'de ani bir şekilde boşanma kararı almıştı. O dönem Nur Fettahoğlu'nun evinde sıkça verdiği partilerden Veziroğlu'nun rahatsız olduğu için çiftin kavga yapıp boşanma kararı aldığı da iddia edilmişti. Ancak boşanma sonrası Nur Fettahoğlu'nun eski eşiyle barışmak için çaba sarfettiği de konuşulanlar arasındaydı.

        EŞYALARINI ESKİ EVİNE GETİRDİ

        İkili, ayrılığa daha fazla dayanamadı ve tekrar aşka devam kararı aldı. 4 ay ayrı kaldığı Veziroğlu ile barışır barışmaz alyansını parmağına geri takan Nur Fettahoğlu, önceki gün Rumelihisarı'nda objektiflere yakalandı. çıkan Fettahoğlu, önce Etiler'de yaşadığı eve gitti. Önceki akşam oynadığı Filinta dizisinin setinden çıkan Fettahoğlu, önce Etiler'de yalnız yaşadığı evine gitti.

        Burada kalan son eşyalarını da alan güzel oyuncu, daha sonra ise Rumelihisarı'ndaki eski yuvasının yolunu tuttu. Veziroğlu'na ait eve girerken görüntülenen Nur Fettahoğlu büyük panik yaşadı.

        Objektiflere yakalanmaktan kurtulamayan oyuncu, flaşların patlamasıyla birlikte hemen kendisini apartmandan içeri attı. Fettahoğlu, arabasını da evin önüne park etmek yerine şoförüyle gönderdi.

        Levent Veziroğlu ile Nur Fettahoğlu'nun barışması sonrasında tekrar nikah tazeleyeceği de öğrenildi.

        (Günaydın)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ