Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisi dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti

        Medcezir, 12 Haziran Cuma günü yayınlanan büyük final bölümüyle ekrana veda etti. Fenomen dizinin yayınlanan final bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi.

        Senaristliğini Ece Yörenç'in, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar, Murat Aygen ve Can Gürzap'ın rol aldığı; yayınlandığı iki yıl boyunca milyonları ekran başına toplayan Medcezir, 12 Haziran Cuma günü yayınlanan büyük final bölümüyle ekrana veda etti.

        MEDCEZİR 77. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        İki yıl önce, ağabeyinin başına iş açmasıyla suça bulaşan Yaman’ın hayatı, hayırsever avukat Selim Serez ile tanışınca tamamen değişti ve Tozludere’de başlayan hikayesi Altınkoy’da devam etti. Yaman bir gün Mira gibi bir kız ile karşılaşacağını ve onun hayatındaki en önemli kişi olacağını tahmin bile edemezdi. Ama kader onları karşı karşıya getirdi. İlk görüşte çakan kıvılcım, geçen zaman içinde derin bir sevdaya dönüştü.

        İki ayrı dünyayı kalpleriyle birleştirdiler. Çok mücadele ettiler, savaştılar, birlikte olmak için direndiler ve birbirlerinden hiç vazgeçmediler... Evlenerek, mutluluklarını zirveye taşıdılar...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ