Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Beren Saat, 33’üncü yaşını eşi Kenan Doğulu’nun organize ettiği partiyle kutladı
        1

        Yıldız oyuncu Beren Saat, 33’üncü yaş gününü önceki akşam Asmalımescit'te gerçekleşen partiyle kutladı. Eşi Kenan Doğulu’nun organize ettiği doğum günü partisine ünlü isimler katılırken, partinin sürprizi oryantal Didem oldu.

        2

        Ünlü oyuncu Beren Saat, 33’üncü doğum gününü eşi Kenan Doğulu ve yakın dostlarının katıldığı bir partiyle kutladı.

        3

        Yılmaz Erdoğan, Caner Erkin, Şükran Ovalı ve Zerrin Tekindor gibi ünlü isimlerin boy gösterdiği geceye Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu ve Saat’in annesi Ayla Saat de katıldı.

        7

        Doğum günü pastası kesildikten sonra sürpriz biçimde sahne alan Didem, davetlileri coşturdu. Geceyi lüks bir otelin kral dairesinde geçiren çiftin odası Saat’in sevdiği beyaz güllerle donatıldı.

        8

        Parti çıkışı sokak çalgıcıları Yılmaz Erdoğan’ın içinde bulunduğu cipin önünü kesti. Ünlü yönetmen aracın önünden çekilmeleri için çalgıcılara 200 TL bahşiş verdi.

        Nuri ALTUNTAŞ / HT MAGAZİN

        9

        BOYNUNDA TAŞIYOR

        Doğum günü partisi öncesi soluğu kuaföründe alan Beren Saat'in boynundaki detay dikkatlerden kaçmadı. Saat’in çekilen ve sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafındaki önemli bir ayrıntı ise gözlerden kaçmadı.

        10

        “Duymayan Kalmasın” programında yer alan habere göre Beren Saat’in doğum gününde boynuna,2004 yılının şubat ayında feci bir trafik kazasında kaybettiği büyük aşkı Efe Güray’nın madalyonunu taktığı görüldü.

        11

        Güzel oyuncu, hayatının akışını değiştiren oyunculuk yarışmasına katılmaya kendisini ısrarla teşvik eden 19 yaşındaki Efe Güray’ın ölümüyle ilgili yıllar sonra “Efe benim hayatımın aşkıydı... Onu trafik kazasında kaybettim. Morgta son bir kez görüp ona dokunmak istedim. İlerde 'onu neden son kez öpmedim' diye pişmanlık duyabilirdim. Annem yanımdaydı. Engel olmadı. Orada o morgda, sevdiğim adama bakarken ‘birinci hayatım bitti, şimdi ikinci hayatımdayım. Artık başka biriyim” demişti.

        12