Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Demet Akalın gençlere destek oldu

        Demet Akalın, ‘20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın açılışını gerçekleştirdi.

        HT Magazin'in haberine göre,Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul elemelerinde sahne alan ünlü şarkıcı, ‘Hayalet’ adlı şarkısını seslendirdi. Müzik hayatının 20. yılını kutlayan Akalın, elemelerde sahne alan öğrencilere, ‘‘Küçüklüğümde her gün ayna karşısında şarkı söylerdim. Hayal etmek, istemek, arzu etmek, inanmak çok önemli. Sadece ve sadece kendinize inanın” diye seslendi.

        Yarışmanın kurucusu, ünlü müzik adamı Serhat Hacıpaşalıoğlu ise ‘‘Bu ödül, müthiş bir azmin, titiz bir çalışmanın ve samimiyetin karşılığı’’ diyerek Akalın’a ‘20. Yıl Başarı Ödülü’ takdim etti.

        190 lise katıldı

        Yarışmanın İstanbul elemelerine bu yıl Kocaeli, Yalova, Tekirdağ, Edirne, Bursa, Sakarya, Adana, Gaziantep, Sinop, Trabzon ve İstanbul’dan olmak üzere toplam 190 lise katıldı. Yarışmada bu yıl jürinin seçtiği finalistlere 3 finalist daha eklenecek. 190 okulun performans videoları bir uygulama üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak ve internet oylaması yapılacak. Cazip para ödüllerinin yanı sıra, 3 okula 3 müzik stüdyosu kurulacak.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ