Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Asena Atalay'ın mal paylaşımı davası reddedildi
        1

        Caner Erkin'in boşanma protokolünde kendisini kandırdığını ileri sürerek ünlü futbolcunun servetinin yarısını isteyen Asena Atalay'ın mal paylaşımı davasını mahkeme reddetti. Mahkeme Caner'in mal varlığına koyduğu tedbiri kaldırmazken, Asena Atalay davayı istinaf mahkemesine taşıyacak.

        2

        HT Magazin'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; Ünlü futbolcu Caner Erkin ile Asena Atalay 2010'da evlendi. Çiftin 6 yaşında erkek çocukları oldu. Evlilikleri bozulan çift geçen yıl ocak ayında İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde anlaşarak boşandı. Çocuğun velayeti annede kalırken, mahkeme taraflar arasında imzalanan tarihsiz boşanma protokolünü tasdik etti. Caner Erkin'in 2 Ocak'ta oyuncu Şükran Ovalı ile evlenmesinin ardından Asena Atalay, eski eşine kendisi ve oğlu için nafaka ödemediği iddiasıyla 120 bin ve 461 bin TL'lik iki icra takibi başlattı.

        3

        Boşanma protokolü imzalanırken Asena Atalay, Caner Erkin'in kendisini kandırdığını ileri sürerek ünlü futbolcunun servetinin yarının isteyerek mal paylaşımı davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Asena Atalay avukatı Beyza Sındıraç ile katılırken Caner Erkin'i avukatı temsil etti.

        4

        Caner Erkin'in kendisine hediye ettiği değeri 6 milyon dolar olan Beykoz'daki 'Cam ev' olarak bilinen ev ve hediye lüks otomobiller için eski eşine vekaletname verdiğini belirten Asena Atalay, vekaleti hangi noterden verdiğini hatırlamadığını belirtti. Caner Erkin'in avukatı ise boşanma protokolünün 8. maddesinde tarafların mal rejimine ilişkin haklarından feragat ettiklerini belirterek davanın reddini istedi. Mahkeme davanın bittiğini belirterek Asena'nın açtığı mal paylaşımı davasını reddetti.

        5

        TEDBİR KALKMADI
        Mahkeme Caner Erkin'in Şişli ve Balıkesir'de bulunan 9 gayrimenkulu ile 2 Mercedes ve bir Porsche marka otomobiline koyduğu tedbiri de kaldırmadı. Asena ve avukatı Beyza Sındıraç mahkemenin usülden reddettiği davayı istinaf mahkemesine taşıyacaklarını belirtti.

        6

        SERVETİNİ BENDEN GİZLEDİ
        Dava açıldığında Asena Atalay, Caner Erkin'in kötü niyetli olarak üzerine kayıtlı tüm mal varlıklarını kendisinden gizlemesi nedeniyle tek tek mal paylaşımının yapılmadığını, boşanma protokolünde de malvarlığı paylaşımı konu edilmediğini belirtmişti. 6 yıllık eski eşine çok güvendiğini belirten Asena Atalay, "Hediye olarak aldığını söylediği ve üstelik basında yazılan haberlerde de belirtilen gayrimenkul ve arabaların tapusunu ya da ruhsatını talep etme gereğini duymadım" demişti.