Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Mustafa Ceceli-Selin İmer çiftinin nikah tarihi açıklandı
        1

        Dokuz yıllık eşi oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den boşandıktan beş gün sonra Selin İmer'le birlikte olduğu ortaya çıkan Mustafa Ceceli, düğün tarihini belirledi.

        2

        Günaydın'dan Merve Yurtyapan'a konuşan Mustafa Ceceli, “Selin’le hayata aynı pencereden bakmamız bizi bu karar üzerinde buluşturdu” dedi.

        3

        Mustafa Ceceli'nin açıklamalarından dikkat çeken bölümler şöyle...

        4

        'ALYANSLARIMIZI TAKMIYORDUK'

        Elbette hiç kimse boşanmak için evlenmez, ayrıca boşanmayı da kimseye tavsiye etmiyorum fakat bazı durumlarda çocuğunuzun huzurlu bir ortamda büyümesi için bu adımı atmak zorunda kalıyorsunuz; bizim de yaptığımız buydu. Kamuoyunda sanki her şey bir haftada olup bitti gibi gösterildi. Oysa bu, son iki seneyi kapsayan bir birikimin sonucu.

        5

        Geçen sene sonunda artık kurtarılamayacak raddeye geldiğinde Ocak'ta son süreç başladı. Zaten alyanslarımızı çok uzun zamandır takmamamız, üstüne eski eşimin sosyal medya hesaplarını kapatması, beraber hiçbir fotoğraf paylaşmamamız, davetlere birlikte katılmıyor olmamız gibi ipuçları da sevenlerimin dikkatinden kaçmamıştı. Ancak insan inanmak istemediği şeyi görmezden geliyor işte.

        6

        Ailelerinizin boşanmayı basından öğrendiği doğru mu?

        Hayır, fakat bu süreçte onları da üzüp yıpratmak istemedik. Her iki taraf da ailelere haber vermek için mahkemenin sonuçlanmasını bekledi.

        7

        Eski eşinizle ilişkiniz Selin Hanım'ı tanımadan önce mi bitmişti?

        Selin'le önceden tanışıklığımız vardı ancak ayrılma sürecinin içindeyken bizim arkadaşlığımız başladı.

        8

        NİKAH BAYRAMDAN SONRA

        Evlilik hayatını seviyorum, dolayısıyla sonu resmi bir evliliğe gitmeyecek bir ilişki benim tarzım değil. Nikahı bayramdan sonra kıymayı planlıyoruz. Düğün düşünmüyoruz.

        9

        Onda sizi etkileyen ne oldu? Size evlilik kararı aldıran neydi?

        Yaşama aynı pencereden bakmamız, bizi bu karar üzerinde buluşturdu.

        10

        Selin Hanım da bu haberler yüzünden çevresinden tepki gördü mü?

        Selin'in çok yakın ve sıkı dostları, çok eskiye dayanan, sağlam temeller üzerine kurulu arkadaşlıkları var. Dolayısıyla konunun iç yüzünü o kadar iyi biliyorlar ki, onun arkasında durmayan bir kişi bile olmadı. Çünkü sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında çarpıtıldığı gibi bir evliliğin yıkılmasınasebep olmadı Selin. Bu yüzden de tepki görmesi için bir sebep yoktu çevresinden.

        11

        'EN BÜYÜK KABAHATİM...'

        En büyük kabahatim, benim evliliğimin bittiğini sevenlerimden gizlemem oldu. Belki de kendimden bile gizlediğim için böyle bir tutum takındım. İlk olarak boşanma konusunu eski eşim gündeme getirmişti. Benim için bile bittiğini kabullenmek seneler aldı.

        12