Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Müzik dünyasının yıldızları bayramı yine sahnede kutladı
        1

        Konser bayramı! Müzik dünyasının yıldızları bayramı yine sahnede kutladı.

        HT Magazin'den Nuri Altuntaş ve Yunus Emre Çınar'ın haberine göre, gözde tatil beldelerinde hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçılar, bayram coşkusunu ikiye katladı.

        2

        Ajda Pekkan Vakfı geliyor

        Kıbrıs'ta sahneye çıkan Ajda Pekkan, pembe kabarık tuvaleti ve sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Süperstar, kendi adına vakıf kuracağını açıkladı: “Ajda Pekkan ismini yaşatmak istiyorum. Vakıf kurmayı düşünüyorum. Çünkü Ajda Pekkan önemli bir isim. Kendini tek başına yaratmış bir insan.”

        3

        Serdar coşturdu

        Bodrum'da dinleyicileriyle buluşan Serdar Ortaç, yaklaşık üç saat sahnede kaldı.

        4

        Pembe Demet

        Bodrum'da sahne alan Demet Akalın, Gülşah Saraçoğlu imzalı pembe kostümüyle hayranlarının karşısına çıktı.

        5

        Ayvalık’ta Bengü rüzgarı

        Bengü, bayramın ilk konserini Ayvalık’ta verdi. Sahne öncesi, ekibine altın görünümünde bayram çikolatalarından ikram eden popçu, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişiye neşeli bir akşam yaşattı.

        6

        Ozan Oynattı

        Ozan Doğulu, Yalıkavak’ta bir plajda DJ kabinine geçti. Ünlü müzisyen, çaldığı şarkılarla hem dansçıları hem de tatilcileri oynattı.

        7

        Tek kişilik dev kadro!

        Bodrum'da sahneye çıkan Fatih Ürek, şarkıları ve kendine özgü danslarıyla davetlileri eğlendirdi. Ünlü şarkıcı, sahnesinde dansçı olmamasıyla ilgili, “Ben zaten sahnede çok hareketliyim. Herkes benim dansçıyla sahneye çıkmamı gereksiz buluyor” dedi.

        8

        ‘Hayallerim ve enerjim var’

        Bayramın ilk günü Kıbrıs’ta konser veren Şevval Sam, Türkiye’nin dört bir yanından türküler seslendirdi. Rol aldığı dizinin yeni sezonunda yer almayacağını açıklayan sanatçı, çok sayıda teklif aldığını belirtip ekledi: “Hayallerim ve enerjim var, yeter ki zaman olsun.”

        9

        Bayan kapris

        Bodrum’da sahne alan Ece Seçkin kaprisleriyle şaşırttı. Kendisini karşılamaya gelen aracın 5 dakika gecikmesi nedeniyle çalışanlara fırça atan popçu, muhabirlerle aynı bota bindirilmesine de tepki gösterdi.

        10

        Plajın kraliçesi

        Yalıkavak’ta konser veren İrem Derici, İngilizce “plajın kraliçesi” yazılı mayosuyla dikkat çekti.

        11

        Şov By Hande

        Hande Yener, Çeşme’de açtığı yeni mekânında hayranlarıyla buluştu. Oğlu Çağın Kulaçoğlu’nun DJ’liğinde sevilen şarkılarını seslendiren ünlü popçu, dansçılarıyla yaptığı sahne şovuyla izleyenleri coşturdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ