Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak ‘Çocukların yanında kötü hissetmek imkânsız’

        SHOW TV ekranlarında Ezo Sunal’ın moderatörlüğünde bu akşamdan itibaren her perşembe ekranlara gelecek ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’un kulisinde heyecan dorukta. Programa birbirinden yetenekli çocuk oyuncuların skeçleri, performansları ve sohbetlerinin yanı sıra ünlü şarkıcılar da renk katacak. Ezo Sunal’ın liderliğindeki oyuncu kadrosunda Alper Sadıkoğlu, Alperen Efe Esmer, Arda Kalaycı, Arda Şahin, Arda Taşarcan, Berat Efe Parlar, Berkecan Akkaya, Ceren Reis, Defne Erşen, Dora Dalgıç, Duru Hoşver, Eda Döğer, Efe Aydın, Elif Sevinç, Enes Göçmen, Esat Polat Güler, Gülse Göçer, İhsan Berk Aydın, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Nehir Gökdemir, Taha Sönmezışık, Yusuf Batuhan Kıraç, Yusuf Kemal Kılkış ve Zeynep Ilgın Çelik gibi gelecek vaat eden minikler bulunuyor...

        REKLAM

        ‘Çocuklarlayken neşe doluyorum’

        ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’un yeni yayın döneminde seyircileri neler bekliyor?

        Yine eğlenceli, bol kahkahalı ve enerji dolu bölümler seyircilerimizi bekliyor! Sıkı bir prova süreci geçirdik. Çekerken çok eğlendik, umarım seyirci de keyif alacak.

        Yaz ekranında iddialı mısınız?

        Çok çalıştık ve en önemlisi sahnede çok eğleniyoruz. Güzel bir ekip olduğumuzu düşünüyorum umarım izleyicimiz de izlerken eğlenir, keyif alır.

        ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’un yanı sıra, Ezo Sunal Çocuk Atölyesi’nde de vaktinizin büyük bir bölümünü çocuklarla geçiriyorsunuz. Çocuklarla birlikte olmak size neler hissettiriyor?

        Neşe doluyorum! Onlarla sohbet ediyoruz, oynuyoruz, sahnede ve provalarda çok eğleniyoruz, bu da sanırım ekrana yansıyor. Benim hayatım çocuklar için şarkılar, oyunlar, hikâyeler üretmekle geçiyor ve tabii en güzeli de sonra bu oyunları onlarla birlikte oynamak! Hepsi yaratıcı ve enerji dolular. Çocukların yanında olup kendini kötü hissetmek imkânsız! Çocukların saflığına ve dürüstlüğüne fazlasıyla ihtiyacımız var.

        REKLAM

        Çekimler esnasında çocuklar sizi zorluyor mu peki?

        Ben çocukları çok seviyorum ve her yaş grubuyla iletişimimin iyi olduğunu düşünüyorum. Onlarla diyalog kurmayı çok seviyorum, en ilginç fikirler hep çocuklarda!

        ‘Tiyatroyu bırakmayı hiç düşünmüyorum’

        Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nedir?

        Esat Polat Güler: Bu konuda benim her zaman tek cevabım ve hedefim vardır o da dünya çapında bir oyuncu olmak. Çünkü oyunculuğu çok çok seviyorum.

        Zeynep Ilgın Çelik:İleride çocuk doktoru olmak istiyorum. Oyunculuk benim için hayatımın eğlencesi, oyunculuk yaparken çok eğlenip kendimi farklı bir dünyada hissediyorum. Ama gerçek hayatta ise yardıma muhtaç pek çok çocuk ve insan var. Onlara elimden geldiğince yardım etmek istiyorum. Her iki alanda da başarılı olmak istiyorum, bunun için alınacak tüm eğitimleri almak hatta tıpla beraber tiyatro eğitimime de devam etmek istiyorum. Bu konuda özellikle Ferhat Göçer’i örnek alıyorum, hem başarılı bir doktor hem de başarılı bir sanatçı olduğu için. Eğer doktor olamazsam öğretmen olmak istiyorum.

        REKLAM

        Duru Hoşver: Oyuncu olmak istiyorum çünkü rol yapmayı, sahnede olmayı ve her hikâyede yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum.

        Dora Dalgıç: Bu programla birlikte yaşadığım olaylara daha esprili bakmaya başladım. Oyunculuğu, özellikle tiyatroyu bırakmayı hiç düşünmüyorum. Ama aynı zamanda veteriner olmak istiyorum. Çünkü sokak hayvanlarını çok seviyorum. İleride veteriner olup bütün yardıma muhtaç hayvanları sağlığına kavuşturmak istiyorum. Onlar kıyafet tasarlamakta bana zevk verecek. Ayrıca barınak da kurmak istiyorum. Hedefim ileride hem oyunculuğu hem de veterinerliği aynı anda yapmak.

        Taha Sönmezışık: En büyük hayalim oyuncu ya da yönetmen olmak. Oyunculuk insana fazlasıyla heyecan veriyor ama kamera arkası deneyiminin de yaşanması gereken bir duygu olduğunu düşünüyorum.

        ‘Güldüy Güldüy özgüvenimizi artırdı’

        ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’un içerisinde oyuncu olarak yer almak sizlere neler hissettiriyor?

        REKLAM

        Esat Polat Güler:Bu ekiple birlikte olduğum için hem çok mutluyum, hem de kendimi çok şanslı hissediyorum. BKM ekibindeki abla ve abilerimin desteği ve aldığımız eğitimlerle kendimi daha geliştirme ve yeteneklerimi keşfetme imkânı buldum.

        Zeynep Ilgın Çelik:İlk seçildiğimde neler hissettiysem aynı hislerim devam ediyor. Büyük heyecan ve mutluluk duyuyorum. ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’, çok severek ve mutlu olarak içerisinde bulunduğum bir proje. Bazen hâlâ tüm bu yaşadıklarımın bir rüya olabileceğini düşünüyorum.

        Dora Dalgıç: Bana çok büyük gurur veriyor. Hayatıma sevinç ve neşe kattı! Özgüvenim arttı. Kısa sürede ekip ruhu oluştu. 4 yaşından beri çeşitli dizilerde oynuyorum fakat ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’a başladığımdan beri tiyatro sevgim çoğaldı.

        Duru Hoşver: Böyle bir projede oyuncu olmak hem heyecan ve mutluluk hem de gurur veriyor. Özgüvenimde de ciddi bir artış oldu.

        Taha Sönmezışık: Öncelikle çok heyecanlandım. Aşırı gurur duydum. Çünkü bu benim hayalimdi. Daha önce ekranda izlediğim ve oyunculuklarını beğendiğim arkadaşlarımla aynı sahnede olmak çok başka bir şey benim için!

        REKLAM

        ‘Ezo Abla iyi ki bizimle’

        ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ta Ezo Sunal size eğit menliğin yanı sıra ablalık da yapıyor. Onun hakkında neler söylersiniz?

        Dora Dalgıç: Çalıştığımız bir yıl içinde Ezo Abla’mızdan çok şey öğrendik. Boş vakit lerimizde kuliste ritim duygumuzu artıran el kol hareketlerimizin uyu munu geliştiren oyunlar öğretti. Benim için çok değerli. İyi ki Ezo abla bizimle.

        Esat Polat Güler: Ezo Abla’mız çok yaratıcı biri, onu çok seviyorum. Çocuklarla vakit geçir meyi çok seviyor. Narin, güler yüzlü, çok neşeli ve kendiyle barışık biri.

        Taha Sönmezışık: Çok iyi! Bize kol kanat geriyor sağ olsun. Hem program, hem de hayat konusunda bilgilendiriyor. Başlarda ortama yabancılık çekerim diye düşündüm ama hiç öyle olmadı. Başta Ezo Abla olmak üzere herkes sıcakkanlı, ilk günden anlaştık.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ