Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Merve Boluğur eşi Murat Dalkılıç'ın sahnede olduğu dakikalarda tekneden fotoğraf paylaştı
        1

        Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarını her fırsatta yalanlayan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur cephesinden kötü haber geldi. İlişkilerinin akıbeti papatya falına dönen ünlü çift, kesin olarak boşanma kararı aldı.

        2

        HT Magazin'den Yunus Emre Çınar'ın haberine göre kararı aileleriyle paylaşan ikili, sahne çalışmaları nedeniyle Bodrum-Çeşme arasında mekik dokuyan popçunun İstanbul’a dönmesiyle boşanma işlemlerini başlatacak.

        3

        KANKASI ÖZTUNÇ’LA MAVİ TURDA

        Ayrılık kararını yaz sezonunu kapatıp İstanbul’a döndükleri zaman açıklamayı planladıkları öğrenilen ikiliden Dalkılıç, önceki gün Çeşme konser verdi.

        4

        Yakın arkadaşı Dilara Öztunç ile mavi tura çıkan Boluğur, eşini izlemeye gitmedi. Ünlü popçunun sahnede olduğu dakikalarda güzel oyuncu tekneden fotoğraflar paylaşarak Dalkılıç’a adeta nispet yaptı.

        5

        Kankası Dilara Öztunç’la kiraladıkları lüks tekneyle Ege’de koyları gezen Boluğur’un neşeli hali evliliğin çok önce bittiği şeklinde yorumlandı.

        6

        DALKILIÇ’I İCRADAN DEPOZİTO KURTARDI

        Boloğur ile evlendikten sonra Beykoz Acarkent’teki evinden taşınarak aynı sitede başka bir eve geçen Dalkılıç, 4 aylık kira bedeli 20 bin doları ödemediği gerekçesiyle icraya verildi.