Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Alişan Eda Erol ayrıldı mı? Alişan - Eda Erol neden ayrıldı?
        1

        Haziran ayında Alişan ile nişanlanan Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'un Instagram hesabından paylaşılan not sosyal medyayı salladı.

        2

        Erol'un hesabından, 'çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık. Her şey için teşekkür ederim' mesajı yayınlandı. Bu mesajdan sonra Erol'a yorum yağdı.

        3

        Eda Erol'un kardeşi Bihter Erol ise kardeşinin Instagram hesabının hacklendiğini duyurdu.

        4

        Ünlü şarkıcının Instagram hesabından Eda Erol'u takip etmeyi bırakması ayrılık dedikodularını alevlendirdi.

        5

        Alişan çıkan bu haberden sonra sessizliğini bozdu ve Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

        6

        Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik.

        7

        Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddialar beklemeyin.

        8

        Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir. Biz onları zaten üzdük. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesinizi istiyorum.

        9

        Öte yandan Alişan nişan hediyesi olarak Eda Erol'a 150 bin TL değerinde tektaş yüzük takmıştı.

        10

        Alişan'ın ayrılık kararından sonra hediyesini geri istediği iddia edildi.

        11

        Ünlü şarkıcı konuyla ilgili Hürriyet'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öyle bir şey olabilir mi? Takısı tukusu umrumda mı benim? Yeter artık lütfen birlikteyken bin tane saçma sapan şey yazıldı, çizildi. Ayrıldık, daha açıklamadan kendini bilmez biri çıktı. Onun açıklamasına itibar edildi. Bıraksınlar da birkaç gün bari kafamızı toparlayalım, üzüntümüzü yaşayalım. Ayıptır ya! Takı istemek ne demek? Günah artık... Lütfen ben açıklamamı yaptım. Bizim kararımız. olmadı, ayrıldık dedik. Ne benim ailem ne de onun ailesi bu konuya müdahil değil. Ki onlar, bozulmasın diye çok uğraştılar. Lütfen artık saçma sapan haberler çıkmasın. "

        12

        Alişan ile Eda Erol, temmuz ayında AVM çıkışında görüntülenmiş, ünlü şarkıcı Erol'a söylediği "Yüzüğe çok para verdim, gazetecilere göstersene" sözleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu...

        13

        Eda Erol, Alişan'ın bu açıklamarından sonra Instagram'daki profil fotoğrafını değiştirdi. Erol'un profilinde ayrılık haberlerine rağmen Alişan ile yer aldığı fotoğraf vardı.

        14

        Öte yandan Hürriyet'te yer alan başka bir detaya göre; Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Ogan Şenyolcu, 'iddialar gerçek değil' açıklamasını yaptı. Şenyolcu şunları söyledi: Sayın Eda Erol ile geçmişte yaşamış olduğumuz birlikteliğe dair izinsiz yapılan haberler karşısında herkes gibi ben de çok şaşkınım. Yayımlanan haberlerde benim ağzımdan çıkmış gibi gösterilenler hiç bir şekilde doğruluk değeri taşımamaktadır. Sayın Eda Erol ve sayın Alişan beyin ilişkilerinin noktalanmasıyla hiç bir ilgim alakam yoktur. Hakkımda yapmış oldukları iftira ve karalama kampanyası sebebiyle hukuki süreci başlatmış bulunmaktayım.

        15
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ