Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Lady Gaga doğumgünü, Lady Gaga kaç yaşında, Jennifer Garner Ben Affleck, Katie Holmes kızı Suri
        1

        Doğum günü öpücüğü

        Lady Gaga, 28’inci yaş gününü sevgilisi Taylor Kinney’le birlikte kutladı. Uzun süredir birlikte olan çift, Gaga’nın doğum günü için geçtiğimiz cuma akşamı sürpriz bir parti düzenledi.

        2

        Lady Gaga’nın New York’taki Roseland Ballroom’daki konserinin ardından düzenlenen partiye Donatella Versace ve James Franco gibi isimler katıldı.

        3

        Oscar'lı yönetmen ve oyuncu Ben Affleck, çocuklarıyla park sefası yaparken görüntülendi.

        4

        Aktris Jennifer Garner’la evliliğinden Violet, Seraphina ve Samuel adında üç çocuğu bulunan Affleck, önceki gün çocuklarıyla birlikte hayli neşeliydi. Affleck kızları Violet ve Seraphina oynarken oğlu Samuel’le ilgilenmeyi tercih etti.

        5

        Usta oyuncular Emma Thompson ve Arnold Schwarzenegger’in buluşması, Empire Film Ödülleri’ne damgasını vurdu. İngiliz sinema dergisi Empire’ın sezonun en iyilerini ödüllendirdiği geceye katılan Emma Thompson, 20 yıl önce ‘Junior’ (Ufaklık) filminde birlikte rol aldığı Schwarzenegger’la hasret giderdi.

        6

        İkilinin öpüştüğü anlarda muhabirler fazla mesai yaparken, Schwarzenegger en iyi aksiyon oyuncusu ödülünü, Thompson ise ‘Saving Mr Bank s’ filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu ödülünü almanın mutluluğu içindeydi.

        7

        Ana kız geziyorlar

        Katie Holmes kızı Suri’yle Madison Square Garden’da kolej basketbolu turnuvasını izledi. Anne kız maçları heyecanla takip ederken, Holmes’un yorgun hali dikkatlerden kaçmadı.

        8

        35 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu moda şirketindeki ortaklığından kızıyla daha çok vakit geçirebilmek için ayrılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ