Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Seren Serengil Ufuk Ceylan, Ufuk Ceylan Seren Serengil aşkı, Buse Terim Buse for Desa, Buse Terim fatih terim, Murat Dalkılıç merve boloğur
        1

        Şimdilik arkdaşlar

        Seren Serengil, Galatasaray’ın kalecisi Ufuk Ceylan’la aşk söylentilerine neden olan samimiyetini çekinmeden sergilemeye devam ediyor.

        2

        Aşk haberlerini reddederek Ufuk Ceylan’ın arkadaşı olduğunu söyleyen Serengil, şimdi de Ceylan’la samimi fotoğraflarını Instagram’dan paylaşarak “Ufuk ailemizin gururu” yazdı.

        3

        İmparator’dan Sultan’a hediye

        Buse Terim’in Buse for Desa adlı kapsül koeksiyonunun tanıtımı önceki akşam Nişantaşı’nda gerçekleştirildi. Birçok ünlü ismin katıldığı tanıtımda A Milli Takım Teknik Direktö ü Fatih Terim'de kızını yalnız bırakmadı.

        4

        Terim, kızı Buse’nin koleksiyonunda yer alan pembe bir deri ceket satın alarak Muhteşem Yüzyıl’ ın Mihri mah Sultan’ ı Pelin Karahan’a hediye etti.

        5

        Volkan'dan kızına 10 bin liralık araba

        Fenerbahçe'nin file bekçisi yeni doğan kızına 10 bin lira değerindeki bir bebek arabası aldı. Demirel'in eşi Zeynep Demirel, hastaneye girerken görüntülendi. Demirel, minik Yade'nin rutin kontrolleri için hastaneye geldiklerini söyledi. Yade'nin Versace marka bebek arabası ise dikkati çekti. Yılan derisi görünümlü olan arabanın değerinin 10 bin lira olduğu öğrenildi.

        6

        Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon euro (5.8 milyon Türk Lirası) ve maç başına 20 bin euro (58 bin Türk Lirası) alan Volkan Demirel, 'baba' olacağını duyunca, eşine 750 bin dolar (1.6 milyon Türk Lirası) değerinde bir cip hediye etmişti.

        7

        Cem'den yeni rekor

        Twitter’da 6 milyon 150 bin takipçisiyle Türkiye’de en çok takip edilen kişi olan Cem Yılmaz, sosyal medyada bir hesap daha açtı. Yılmaz, ‘Cem101mmx1’ hesabıyla fotoğraf ve video paylaşım sitesi olan Instagram’a üye oldu. İnstagram hesabı açan Cem Yılmaz’ı 3 günde yaklaşık 2 bin 500 kişi takip etti. Twitter sayfasında sürekli yazdıklarını silen Cem Yılmaz, instagram hesabında üç günde 20 tane fotoğraf paylaştı.

        8

        Yılmaz oğlu Kemal’le olan bir fotoğrafını paylaşarak, “Babba” notunu düştü. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün resminin önünde elini kalbine götürerek verdiği pozla Yılmaz, takipçilerinden övgü mesajı da aldı.

        9

        İlişkileri tam gaz devam ediyor

        Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, önceki akşam Asmalımescit'teki bir mekanın açılışına katıldılar. Mekanda iki saate yakın vakit geçiren çiftin keyfi yerindeydi. Murat Dalkılıç'ın ihanet ettiği iddiları ile sarsılan ilişkilerinde tekrar mutluluğu yakalayan çift, mekandan el ele çıktılar.

        10

        Vip minibüslerine doğru ilerleyen sevgililere gazeteciler, Murat Dalkılıç'ın ihanet iddialarını hatırlatarak tekrar barıştınız şeklinde sordukları soruya "Aramızda öyle bir şey olmadı. Her şey yolunda. Bakın birlikte çok mutluyuz" dedikten sonra evlerinin yolunu tuttular.

        11

        Aslan'ın yeni aşkı

        Kenan Ece’yle ilişkisi bir süre önce sona eren Hatice Aslan, önceki akşam Etiler Şamdan’da yeni sevgilisiyle eğlendi. Sabah 05.45’te mekândan çıkan Aslan, gazetecileri fark edince panik oldu.

        12

        Ünlü oyuncu hemen cipin arka koltuğuna otururken adının Okan olduğu öğrenilen sevgilisi direksiyona geçti. İkili soruları cevapsız bıraktı.

        13

        ESİN ÖVET / HT MAGAZİN

        Eski karı kocanın Barcelona tatili

        5 Nisan 2010'da boşanan Mehmet Ali Erbil-Tuğba Coşkun çifti ayrılıklarının dördüncü yıldönümünde bugün birlikte Barcelona'ya tatile gidiyor! İkiliye tatilde Tuğba Hanım'ın kardeşi Şeyda Coşkun ve yeni sevgilisi de eşlik edecek.

        14

        Mehmet Ali Erbil ile eski eşi Tuğba Coşkun bu sabah 08.30 uçağıyla Bercelona'ya gidiyor. 5 yıllık evliliğini ardından 5 Nisan 2010'da tek celsede boşanana Erbil'le Coşkun'un boşanmalarının dördüncü yıldönümünde birlikte çıktıkları tatilde oğulları Ali Sadi'nin maçını izleyecekler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ