Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Takılın Güldür Güldür Show, Güldür Güldür Show Halil Sezai, Derya Baykal, alişan

        Ekranların en çok izlenen eğlence programı Güldür Güldür Show, sürprizlerle dolu skeçleriyle bu akşam ve yarın akşam Show TV'de izleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşatacak. Güldür Güldür Show sahnesinin bu akşamki konuğu, Halil Sezai.

        Ekranların yeni fenomeni meslek mağdurları programına bu hafta televizyon programlarına seyirci olarak katılanlar gelirse neler yaşanır? Mesleği yüzünden sürekli mutsuz olduğu sanılan ve bu yüzden üzülen Halil Sezai de stüdyoya gelirse neler olur?

        ALİŞAN, DERYA BAYKAL VE AHMET DURSUN, YARIN AKŞAM GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA!

        Güldür Güldür Show'un yeni bölümünde yine sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek. Güldür Güldür Show'un yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünün konukları ise, Alişan, Derya Baykal ve Ahmet Dursun olacak.

        Ekranların en ateşli futbol programı Yorumlu Futbol'da bu hafta neler yaşanacak?

        Eski sevgililer İbrahim ve Mehtap kalan eşyaları iade etmek için bir araya gelirse neler yaşanır? Falcı ve Astrolog Derya Baykal fal bakmak için gençlerin karşısına çıkarsa, gençlerin arası düzelir mi?

        Ünlü Oyuncu Yeter'in sosyal medya profilinde neler yaşanıyor? Yeter'in beraber fotoğraf çektirdiği Alişan fotoğraf altına ne yorumlar alacak?

        Güldür Güldür Show yeni bölümleriyle, bu akşam ve yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de!

        İşte Güldür Güldür Show'un Kahkaha Dolu Tanıtımı!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ