Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Takılın Acil Servis, Acil Servis dizisi, Acil Servis dizisi er, Acil Servis 2. bölüm

        Ekranların yeni fenomeni Acil Servis, heyecan dozu yüksek ikinci bölümü ileizleyicileriyle buluşacak. Med Yapım imzalı dizi, bu akşam yeni bölümüile Show TV ekranlarında olacak.

        Acil Servis'in yönetmen koltuğunda Merve Girgin ve Barış Erçetin oturuyor.Senaryosunu Sinan Sülün'ün kaleme aldığı dizinin, görüntü yönetmenliğiniBarış Milan; Sanat yönetmenliğini ise Sırma Bradley üstleniyor.

        Acil Servis'in ikinci bölümünde; Zeynep'in intiharı acil servisin ortasınabomba gibi düşer. Özellikle Sinan, bu olaydan kendini sorumlu tutmaktadır. Murat karısının istekleri ile idealizmi arasında sıkışıp kalmıştır. Acile gelen bir trafik kazası, Murat'ı derinden sarsar. Ailesini ve gelecek planlarını yeniden düşünmeye başlar. Mert ise gün geçtikçe hem servise hem de Berzan'a alışmaktadır. Yeşim bir yandan hastalarla uğraşırken diğer yandan özel hayatını kurmaya çalışıyordur. Doktorlarımız acile gelen hastalara umut olmaya devam ederken,kendi hayatlarında birçok sorunla boğuşmaya devam etmektedir.

        Show TV'nin en iddialı projelerinden olan Acil Servis'in oyuncu kadrosu dabirbirinden güçlü isimlerle dolu. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman, Nur Erkul, Seda Akman, Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu, Suzan Aksoy,Musab Ekici, Caner Kurtaran, Funda İlhan, Funda Şirinkal, Sinem Uçar, Serkan Öztürk, Hasan Şahintürk ve Elçin Aktaş yer alıyor.

        Acil Servis, bu akşam saat 20.00'de yeni bölümü ile Show TV'de!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ