Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kış Güneşi son bölümünde Seda planlarını uyguluyor | Kış Güneşi 13. bölüm izle

        Ekranlarda yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kış Güneşi, dünakşam yeni bölümü ile SHOW TV ekranlarındayayınlandı. Kış Güneşinin 13.bölümünün tamamını izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz...

        Ana karakterlerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in canlandırdığı Kış Güneşi'nin 13.bölümünde, trafik kazasından yaralı olarak kurtulan Yakup, kızı Nisan'ın karşısına çıkıverir. Babasını öldü olarak bilen vekarşısında birdenbire görünce ne yapacağını şaşıran Nisan, babasının yardım isteklerine karşılık vermek zorunda kalır. Yakup'un kızından tek istediği yurtdışına kaçabilmek için yardım etmesidir.

        NİSAN BABASINA GİZLİCE YARDIM EDİYOR

        Karşısında çaresiz bir şekilde duran babasına dayanamayan Nisan, ona yardım etmek zorunda kalır. Fakat bu yardımı herkesten gizlemek zorundadır.

        Efe ve Nisan'ın evlenme kararı ise Seda'nın öfkesini ikiye katlar. İntikam ateşinin alevlendiği Kış Güneşi 13.bölümünde, Bora'nın Nisan'a karşı duygularının yoğunlaşmasını farkeden Seda, bu durumu lehine kullanmaktan kaçınmaz. Bir şekilde Nisan ile Bora'nın başbaşa kalmasına sağlayan Seda'nın planları tutmuştur. Efe artık Bora'dan rahatsız olmuştur.

        Öte yandan, Kadim’in bir hatası ile hayatları değişen Efruz da Efe ile yakınlaşmaktadır. Yakup’un Nisan ile görüştüğünü öğrenen Seda yine boş durmaz ve Nisan’a öldürücü darbeyi indirmek için harekete geçer.

        Kış Güneşi 13.bölüm fragmanını aşağıdaki bölümden izleyebilirsiniz...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ