Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayatımın Aşkı son bölümde neler yaşandı? Hayatımın Aşkı 2. bölüm

        Başrollerini Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı Hayatımın Aşkı 2. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Gökçe, yine rahat durmuyor. Demir'i elde edebilmek için tüm yolları deneyen Gökçe, bu sefer ne yapacak? İşte Hayatımın Aşkı 2. bölüm ayrıntıları...

        HAYATIMIN AŞKI 2. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 2. randevusuna çıkan Hayatımın Aşkı'nda olaylar şöyle gelişti: Çalıştığı ajansta, hiç beklemediği bir anda, sunum yapması istenir. Gökçe hazırlıksız olmasına rağmen, Demir’in gözüne girmek için sunumu yapmaya kararlıdır fakat müşterisinin kim olduğunu öğrenince şok olacaktır! Zamanında hayatını kararttığı adamın önünde heyecanlanır ve bir çuval inciri berbat eder.

        Demir ise, müşterisini kaybettiği için Gökçe’ye ateş püskürür. Gökçe nasıl yapacağı hakkında bir fikri olmasa da her şeyi yoluna koyacağına söz verir. Kaan’ın da yardımını alarak ikinci bir sunum şansı koparır. Bu sırada, Demir hakkında daha fazla şey öğrenebilmesi için Gökçe’nin eline çok büyük bir fırsat geçer ama şans yine Gökçe’nin tarafında değildir. Gökçe şimdi hem mükemmel bir sunum hazırlamalı, hem de bir kez olsun rezil olmadan hayatının aşkının peşinden koşmalıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ